Select Language:

Ikrafttredelsesdato: 31. mai 2019
Siste oppdateringsdato: 25. november 2020

Retningslinjer for personvern

Jam City, Inc. («Jam City», «vi», «oss» eller «vår») tilbyr denne personvernerklæringen for å informere om våre retningslinjer og prosedyrer for innsamling, bruk og utlevering av personopplysninger som vi mottar fra brukere av våre spill, nettsteder, applikasjoner og andre tjenester vi tilbyr (samlet kalt «tjenestene»). Tjenestene våre er ikke rettet mot barn. Visse av spillene våre har likevel et blandet publikum. For disse titlene gjør vi ekstra tiltak for å begrense visse funksjoner basert på brukerens alder. Les våre retningslinjer for personvern for barn nedenfor for å få mer informasjon.

Begrepet «personopplysninger» har den samme betydningen som begrepene «personlige data» og «personlig informasjon», i samsvar med gjeldende lover.

Disse retningslinjene for personvern kan bli oppdatert fra tid til annen, så husk å sjekke regelmessig. Vi varsler deg om eventuelle vesentlige endringer ved å legge ut de nye retningslinjene for personvern på de primære tilgangspunktene til tjenestene eller slik det ellers kreves av gjeldene lover.

Personopplysninger

Mens du bruker tjenestene kan det hende du gir oss personopplysninger, enten direkte eller indirekte.

Opplysninger vi mottar direkte:

Når du registrerer deg for tjenestene som registrert bruker, kan vi innhente følgende personopplysninger direkte fra deg: navn, e-postadresse og brukernavn.

Vi kan også motta personopplysninger fra andre tredjeparter, hvis du registrerer deg for bruk av tjenestene via visse tredjeparts sosiale nettverk (enkeltvis kalt «sosiale nettverk»). I slike tilfeller kan vi motta og bruke personopplysninger som du har gitt til slike sosiale nettverk, og som er gjort tilgjengelig via personverninnstillingene for kontoen din. I denne sammenheng kan vi velge å innhente følgende personopplysninger: navn, profilbilde, venneliste, IP-adresse, Facebook-ID og andre unike ID-koder og e-postadresse.

Hvis du ikke gir oss relevante personopplysninger, vil du i visse tilfeller kanskje ikke få tilgang til alle tjenestene våre.

Data som vi mottar når du bruker tjenestene:

Vi kan også innhente følgende personopplysninger fra nettstedet vårt eller enheten din når du bruker tjenestene eller navigerer til tjenestene fra andre (tredjeparts) nettsteder: informasjon om datamaskin eller mobilenhet, blant annet operativsystem, programvareversjon, IP-adresse, brukerinnstillinger, MAC-adresse, informasjonskapselidentifikatorer, teleselskap, mobilreklameinfo og andre unike identifikatorer, språk, detaljer om nettleseren din, stedsinformasjon (inkludert antatt plassering, basert på IP-adresse), internettleverandør, sider du har besøkt før, under og etter bruket av tjenestene, informasjon om lenkene du klikker på og annen informasjon om hvordan du bruker tjenestene. Informasjonen som vi innhenter, kan være tilknyttet kontoen din og enhetene du bruker.

Kjøpsinformasjon:

Hvis du velger å kjøpe virtuelle varer som en del av din bruk av tjenestene, kan vi eller våre tredjeparts tjenestetilbydere innhente følgende personopplysninger fra deg for å muliggjøre betalingen for slike virtuelle varer: Kjøpshistorikk (inkluderer IKKE detaljer om betalingsmetode eller bankinformasjon som innhentes og behandles av tredjeparter).

Formålet med behandlingen

Vi behandler personopplysninger til en rekke forretningsmessige formål, blant annet følgende:

For å levere produkter, tjenester eller informasjon, blant annet for å administrere brukerinformasjon og -kontoer, svare på spørsmål, kommentarer og andre forespørsler, gi tilgang til visse deler, funksjonaliteter og funksjoner i tjenestene, besvare forespørsler om kundestøtte eller teknisk brukerstøtte og la deg registrere deg for hendelser.

For administrative formål, blant annet å måle interesse i og engasjement for tjenestene våre, drive forskning og utvikling, forbedre eller utvikle nye produkter og tjenester, sikre intern kvalitetskontroll, bekrefte enkeltpersoners identitet, kommunisere med deg om kontoen din, aktivitet i tjenestene våre og endringer i retningslinjene, behandle økonomisk informasjon og andre betalingsmetoder for kjøp av produkter og tjenester, behandle søknader og transaksjoner, forhindre potensielt forbudte eller ulovlige aktiviteter og håndheve vilkårene våre.

For å markedsføre produktene og tjenestene våre, blant annet for å forsyne deg med informasjon om tilbud, produkter og tjenester som kan interessere deg, også nytt innhold og nye tjenester. Vi kan tilby deg slikt materiell i samsvar med gjeldende lover. Slike bruksområder inkluderer å skreddersy innhold, reklamer og tilbud, å varsle deg om tilbud, produkter, og tjenester som kan interessere deg, å tilby tjenester til deg og våre sponsorer og andre formål du samtykker til eller blir informert om når du oppgir personopplysninger.

Hvis du på noe tidspunkt bestemmer deg for at du ikke lenger ønsker å motta kommunikasjon fra oss, kan du følge de instruksjonene for avslutning som du finner i e-poster vi har sendt deg.

For å kommunisere med deg, inkludert for å innhente personopplysninger fra deg.
For eksempel e-postadresse, telefonnummer, eller postadresse når du ber om informasjon om tjenester, kunder eller teknisk støtte eller kommuniserer med oss på andre måter.

For å utføre undersøkelser, blant annet for å kontakte deg med invitasjoner til spørreundersøkelser. Hvis du velger å delta, kan du bli bedt om å oppgi visse opplysninger, dette kan omfatte personopplysninger.

For å tillate deg å bruke våre interaktive funksjoner, som fora, blogger, chatte- og meldingstjenester og sosiale mediesider. Jam City og andre av tjenestenes brukere kan innhente informasjonen du sender inn eller gjør tilgjengelig gjennom disse interaktive funksjonene. All informasjon som deles i de offentlige delene av disse kanalene, betraktes som «offentlig» og kan ikke være underlagt de personvernsbeskyttelsene som beskrives her.

For å tillate deg å registrere deg for lotterier og konkurranser, inkludert behandling av kontaktinformasjon du oppgitt som kan brukes for å kontakte deg om lotterier eller konkurranser, og til andre salgsfremmende, markedsføringsrelaterte og forretningsrelaterte formål i den grad dette tillates av gjeldende lover. I noen jurisdiksjoner er vi pålagt å dele informasjon om vinnere offentlig.

Å anonymisere og sammenslå informasjon. Vi kan bruke personopplysninger og annen informasjon om deg for å lage anonymisert og sammenslått informasjon, som for eksempel anonymisert demografisk informasjon, anonymisert stedsinformasjon, anonymisert eller sammenslått trendinformasjon, rapporter, statistikk, anonymisert eller sammenslått informasjon om datamaskinen eller enheten du bruker for å få tilgang til tjenestene, eller andre analyser vi lager.

Andre bruksområder

Vi kan bruke personopplysninger for å utføre våre legitime interesser, til forskning (inkludert markedsundersøkelser), til nettverks- og informasjonssikkerhet og til forebygging av svindel.
I tillegg kan Jam City bruke personopplysninger til andre formål som beskrives spesifikt til deg når du oppgir personopplysninger eller gir ditt samtykke.

Informasjonskapsler, pikselmerker/sporingsbilder, Analytics-informasjon, mobilenhetidentifikatorer og interessebasert reklame

Vi og tredjeparter som tilbyr innhold, reklame eller annen funksjonalitet i tjenestene, kan bruke informasjonskapsler, pikselmerker, lokal lagring, andre teknologier («teknologi») til automatisk innhenting av informasjon gjennom tjenestene. Det vi kaller teknologi, er egentlig små datafiler som plasseres på datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner eller andre enheter, og som lar oss registrere informasjon når du besøker eller samhandler med tjenestene.

Informasjonskapsler: Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres i nettleserne til besøkendes enheter for å lagre preferansene deres. De fleste nettlesere lar deg blokkere og slette informasjonskapsler. Hvis du gjør det, kan det derimot hende at tjenestene ikke fungerer som de skal.

Pikselmerker/sporingsbilder Pikselmerker (også kalt sporingsbilder) er små kodesnutter som bygges inn i tjenestene og som innhenter informasjon om brukernes samhandling med de forskjellige nettsidene. Med pikselmerker kan vi for eksempel registrere om en bruker har besøkt en gitt nettside eller klikket på en gitt reklame. Vi kan også legge til sporingsbilder i
e-poster for å forstå om meldingene blir åpnet, reagert på eller videresendt.

Identifikatorer for mobilenheter Vi kan dele annonseidentifikatoren som er knyttet til enheter eller nettbrett (for eksempel Apple IDFA og Google Advertising ID), med annonsører.
En annonseidentifikator er en alfanumerisk streng som kan brukes til å identifisere enheten din, slik at annonsører kan vise deg relevante annonser. Vi bruker Apple IDFA kun slik Apple tillater det, og vi bruker Google Advertising ID kun slik Google tillater det. En annonseidentifikator er tildelt, og annonsesporing er slått på som standard på mobilenheten din. Du kan begrense bruken av eller tilbakestille annonseenhets-ID-en ved hjelp av personverninnstillingene på mobilenheten din. I noen tilfeller må du kanskje nullstille operativsystemet for å tilbakestille annonseenhets-ID-en.

Analytics. Det kan hende vi bruker Google Analytics for å innhente informasjon om besøkendes adferd og demografisk informasjon om brukerne av tjenestene våre. For mer informasjon om Google Analytics, kan du besøke www.google.com/retningslinjer/personvern/partnere/.
Du kan velge å ikke godta at Google innhenter og behandler data som genereres fra din bruk av tjenestene ved å besøke http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Bruken av slik teknologi skjer i følgende generelle kategorier:

Nødvendig for generell drift Dette omfatter teknologi som gir deg tilgang til våre tjenester, apper og verktøy som er nødvendige for å registrere uregelmessig adferd på nettstedet, forhindre svindel og forbedre sikkerheten, eller som lar deg bruke funksjoner som handlevogner, lagrede søk og lignende.

Relatert til ytelse Vi kan bruke teknologi for å måle ytelsen til tjenestene våre, blant annet som del av de analysene vi gjør for bedre å forstå hvordan besøkende bruker tjenestene våre.

Relatert til funksjonalitet Vi kan bruke teknologi som lar oss tilby utvidet funksjonalitet når man åpner eller bruker tjenestene våre. Dette kan blant annet være å identifisere deg når du logger deg inn på tjenestene våre eller holde styr på dine preferanser, interesser og søkehistorie.

Relatert til reklame eller målretting. Vi kan bruke førsteparts eller tredjeparts teknologi for å levere innhold (blant annet reklame basert på interessene dine) i tjenestene eller via tredjeparters digitale funksjoner.

Informasjonskapsler og interessebasert reklame

Du kan stoppe eller begrense plassering av teknologi på enheten, eller fjerne den, ved å justere preferansene i den grad nettleseren eller enheten tillater det. Vær oppmerksom på at avvisning av informasjonskapsler ikke fungerer på mobilapper. For å gjøre separate valg for mobilapper på mobile enheter, kan du laste ned DDA’s AppChoices-app fra enhetens appbutikk. I tillegg kan du for visse enheter bruke enhetens plattformkontroll i innstillingene dine for å gjøre valg (f.eks. Android og iOS).

Online-reklamebransjen tilbyr også nettsteder der du kan velge å avvise målrettede reklamer fra datapartnere og andre reklamepartnere som deltar i programmer for selvregulering.
Du kan få tilgang til disse og lære mer om målrettet reklame, forbrukervalg og personvern på www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp, http://www.youronlinechoices.eu/, https://youradchoices.ca/choices/ og www.aboutads.info/choices/.

Vær oppmerksom på at du må velge bort målrettet reklame separat for hver enkelt nettleser og hver enkelt enhet. Reklame på tredjepart nettsteder som inneholder AdChoices-linken, kan ha blitt rettet mot deg basert på informasjon som er innhentet av reklamepartnere over tid og fra en rekke forskjellige nettsteder. Disse reklamene tilbyr en funksjon for velge å avvise reklamepartnernes bruk av denne informasjonen til interessebasert reklame.

Du kan se listen over selskaper som kan implementere og/eller få tilgang til informasjonskapslene dine, og hvordan du velger å avvise slike informasjonskapsler (hvis det er mulig) på http://www.jamcity.com/adpartners/

Avslutte abonnement på e-post og elektronisk kommunikasjon

Hvis du mottar en uønsket e-post fra oss, kan du bruke avmeldingslenken nederst i e-posten for å velge å ikke motta fremtidige e-poster. Vær oppmerksom på at du fortsatt vil motta transaksjonsrelaterte e-poster angående produkter eller tjenester du har bedt om. Uavhengig av markedsføringspreferanser kan vi også sende deg visse typer ikke-markedsføringsrelatert kommunikasjon om oss og tjenestene (f.eks. kommunikasjon om tjenestene eller oppdateringer av retningslinjene for personvern). Før vi sender deg reklame-e-post, innhenter vi ditt samtykke når dette kreves i henhold til gjeldende lov.

Vi kan sende deg varslinger via vår mobilapp. Du kan når som helst endre innstillingene på mobilenheten din. Vi kan også innhente informasjon om geolokalisering hvis du bruker mobilappene våre. For å stoppe dette, kan du endre innstillingene på mobilenheten din.

Ikke spor («Do Not Track, DNT») er en personvernpreferanse som brukere kan angi i visse nettlesere. Vær oppmerksom på at vi ikke reagerer på eller overholder DNT-signaler eller lignende mekanismer som sendes ut fra nettlesere.

Tredjeparts nettsteder / Applikasjons- og programvareutviklingssett

Tjenestene kan inneholde lenker til andre nettsteder/apper, og andre nettsteder/apper kan referere til eller lenke til tjenestene våre. Disse andre domenene og nettstedene kontrolleres ikke av oss. Vi oppfordrer brukerne til å lese retningslinjene for personvern for alle andre nettsteder som de samhandler med. Vi støtter, undersøker og/eller godkjenner ikke retningslinjer for personvern eller innhold på slike andre nettsteder eller apper, og er ikke ansvarlige for slike. All tilgang til slike andre nettsteder og apper skjer på din egen risiko.

Vi kan bruke tredjeparts API-er og programvareutviklingssett («Software Development Kits, SDK») som en del av funksjonaliteten til tjenestene våre. API-er og SDK-er kan tillate tredjeparter, også reklamepartnere, å innhente personopplysninger for å tilby innhold som er mer relevant for deg. For mer informasjon om bruk av API-er og SDK-er, ber vi deg kontakte oss som angitt nedenfor.

Deling og avdekking av opplysninger

Andre registrerte Jam City-brukere:

Hvis du registrerer deg for tjenestene, og sender inn personopplysninger for å opprette en profil i spillene våre, kan andre registrerte brukere se brukernavnet ditt
(«abonnent-identifikator»). Å oppgi annen abonnentinformasjon er frivillig og bør gjenspeile graden av interaksjon du ønsker med andre Jam City-brukere. Siden brukernavnet ditt er offentlig, anbefaler vi at du ikke bruker ditt virkelige navn som abonnentidentifikator.
Det kan nemlig føre til at andre kan finne den ekte identiteten din.

Tjenestetilbydere:

Vi kan dele personopplysninger som innhentes fra deg, med våre tredjeparts tjenestetilbydere. De tjenestetilbydere vi overlater personlig informasjon til, omfatter tjenestetilbydere for levering av tjenestene, tilveiebringelse av informasjon, produkter, og andre tjenester du har bedt om, markedsføring og reklame, analyse, kundeserviceaktiviteter og levering av IT-tjenester og relaterte tjenester.

Markedsføring – Interessebasert reklame og tredjepartsmarkedsføring:

Gjennom tjenestene våre vi kan tillate tredjeparts reklamepartnere å lagre teknologier og andre sporingsverktøy for å innhente informasjon om aktiviteter og enheten din (f.eks. IP-adressen din, identifikatorer for mobilenheter, sider du har besøkt, din lokasjon og klokkeslett). Vi kan også sammenslå og dele informasjon (f.eks. demografisk informasjon og kjøpshistorikk) med tredjeparts reklamepartnere. Disse reklamepartnerne kan bruke denne informasjonen
(og lignende informasjon som innhentes fra andre nettsteder) for å levere målrettet reklame til deg når du besøker tredjeparts nettsteder innenfor deres nettverk. Denne praksisen er kalles ofte «interessebasert reklame» eller «personlig reklame.» Hvis du ønsker å ikke dele personopplysninger med tredjeparts reklamepartnerne, du kan følge instruksjonene ovenfor.

Viktige meldinger for å beskytte oss eller andre:

Vi kan få tilgang til, lagre og videreformidle personopplysningene dine, annen kontoinformasjon og annet innhold hvis det er påkrevd eller nødvendig av følgende årsaker: for å oppfylle krav fra politi- eller nasjonale sikkerhetsmyndigheter og juridiske prosesser, f.eks. en rettskjennelse eller stevning, for å svare på forespørslene dine, for å beskytte dine, våre eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet, for å håndheve retningslinjene eller kontraktene våre, for å innkreve midler som vi har krav på, når vi mener at avsløring er nødvendig eller passende for å forhindre fysisk skade eller økonomisk tap eller i forbindelse med etterforskning eller straffeforfølgning av mistenkt eller påvist ulovlig aktivitet, eller hvis vi i god tro mener at det av andre grunner er nødvendig eller tilrådelig å formidle informasjonen.

Sosiale nettverkstjenester:

Vi kan dele informasjonen i Jam City-kontoprofilen din (inkludert personopplysningene dine) med sosiale nettverkstjenester som du har koblet til Jam City-kontoen din, for å gi deg forbedrede tjenester. Disse tredjepartene har bare tilgang til personopplysningene dine for dette formålet (med mindre de har fått personopplysningene dine uavhengig av
Jam City-tjenesten) og er forpliktet til å ikke offentliggjøre eller bruke dem til andre formål.

Bedriftsoverføringer:

Jam City kan selge, overføre eller på annen måte dele enkelte av eller alle sine eiendeler, inkludert dine personopplysninger, i forbindelse med fusjoner, erverv, oppkjøp, omorganisering eller salg av eiendeler, overføring av tjenester til en annen leverandør eller ved konkurs.

Individuelle rettigheter til personopplysninger

Som Jam City-bruker har du de rettighetene som beskrives i denne delen, i samsvar med gjeldende lover. Hvis du vil bruke noen av rettighetene dine eller motta ytterligere forklaring om dem, vennligst kontakt oss via kontaktinformasjonen nederst i disse retningslinjene for personvern. Vær oppmerksom på at noen av disse rettighetene kan være knyttet til visse lovbestemte forutsetninger, og er kanskje ikke gjeldende for deg eller den spesifikke situasjonen.

  • Rett til tilgang

Du kan ha rett til å få bekreftet at vi behandler personopplysninger og rett til å få tilgang til disse. Har du spørsmål angående behandlingen, eller ønsker du mer innsikt i personopplysninger som vi behandler, er du alltid velkommen til å kontakte oss, og vi vil gi deg ytterligere informasjon.

  • Rett til korrigering

Du kan ha rett til å be oss om å korrigere feilaktig informasjon som vi har lagret. Du kan ha også rett til å oppdatere ufullstendige personopplysninger, også ved å gi en tilleggserklæring.

  • Rett til sletting / rett til å bli glemt

Du kan ha rett til å be om at vi sletter personopplysningene dine permanent. Du kan gjøre en slik forespørsel hvis du for eksempel mener at personopplysningene ikke lenger er nødvendige i forhold til formålet som personopplysningene ble samlet inn for eller på annen måte behandlet.

  • Rett til å begrense behandlingen

Du kan ha rett til å begrense våre behandlingsaktiviteter. Hvis du velger å begrense våre behandlingsaktiviteter relatert til vår levering av tjenestene, kan det hende at du ikke kan bruke tjenestene.

  • Rett til dataportabilitet

Du kan ha rett til å be om at vi sender deg personopplysningene dine i et strukturert, vanlig og maskinlesbart format, og rett til å overføre disse dataene til en annen behandlingsansvarlig.

  • Rett til å protestere

Du kan ha rett til å motsette deg vår behandling av personopplysningene dine. Hvis du velger å protestere mot våre behandlingsaktiviteter, kan du kanskje ikke bruke alle tjenestene våre.

  • Rett til å klage til en tilsynsmyndiget

Hvis du ikke er fornøyd med måten vi behandler personopplysningene dine på, kan du til enhver tid kontakte oss for å løse problemet. Men du har selvsagt alltid rett til å klage til en tilsynsmyndighet.

  • Rett til å trekke tilbake samtykke

Når behandlingen av dine personopplysninger er basert på ditt samtykke, har du rett til å trekke tilbake samtykket når som helst. Dersom samtykket trekkes tilbake, skal det ikke påvirke lovligheten av behandlingen som bygger på samtykket før det trekkes tilbake.

Hvis du vil utøve noen av rettighetene som er oppført ovenfor, kan du åpne en sak hos kundeservice ved å klikke på denne lenken: http://support.jamcity.com/gdpr. Vi behandler slike forespørsler i samsvar med gjeldende lover. For å beskytte personvernet ditt, kan Jam City gjøre tiltak for å bekrefte identiteten din før de oppfyller forespørselen din.

Sikkerhet

Jam City tar beskyttelsen av dine personopplysninger på alvor, og vi gjør tiltak for å forsikre oss om at personopplysningene dine behandles sikkert og i samsvar med disse retningslinjene for personvern. Med hensyn til den nyeste teknikken, kostnadene ved implementering og arten av, omfanget av, konteksten til og formålene med behandlingen, samt risikoen for varierende sannsynlighet og alvorlighetsgrad for enkeltpersoners rettigheter og friheter, har vi implementert hensiktsmessige tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre et sikkerhetsnivå som passer til risikoen, i samsvar med gjeldende lover.

Dessverre kan ikke internett garanteres å være 100 % sikkert, og vi kan ikke forsikre oss om eller garantere sikkerheten til personopplysninger du gir oss. I den ytterste grad det tillates etter gjeldende lov, fraskriver vi oss ansvar for utilsiktet avsløring.

Nettfisking

Identitetsstyveri og den praksisen som nå er kjent som «nettfisking», volder stor bekymring for Jam City. Beskyttelse av informasjon for å sikre deg mot identitetstyveri er derfor topp prioritet hos oss. Vi har ikke og vil aldri be om kredittkortinformasjon, konto-ID, innloggingspassord eller nasjonale identifikasjonsnumre i en usikker eller uønsket e-post eller telefonkommunikasjon. For mer informasjon om nettfisking, besøk nettstedet til Federal Trade Commissions.

Internasjonal overføring

Informasjonen din kan overføres til – og vedlikeholdes – på datamaskiner som ligger utenfor ditt område, region, land eller annen statlig jurisdiksjon der personvernlovene kanskje ikke beskytter like godt som innenfor din jurisdiksjon. Hvis du befinner deg utenfor USA, og velger å gi oss personopplysningene dine, overfører Jam City personopplysningene dine til USA og behandler dem der for å tilby tjenestene. I slike tilfeller vil vi kontraktsmessig sikre at personopplysningene dine får samme beskyttelse som i jurisdiksjonen du tilhører.

Oppbevaringsperiode

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du bruker tjenestene eller så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet de ble innhentet for, løse tvister, etablere rettslig forsvar, gjennomføre revisjoner, utføre rettmessige forretningsformål, håndheve avtaler og overholde gjeldende lover.

Retningslinjer for personvern for barn

Å beskytte barnas personvern på nettet er veldig viktig for oss. Generelt sett er ikke tjenestene våre rettet mot barn under 13 år (eller annen alder som kreves ved lokal lov), og tjenestene innhenter ikke bevisst personopplysninger fra barn.

For spill som ikke er rettet mot barn, men likevel appellerer til dem, tar vi ytterligere forholdsregler for å begrense tilgangen til tjenestene basert på brukernes alder. For disse tjenestene, når brukeren angir at de er under 13 (eller gjeldende alder i deres land), begrenser vi deres tilgang til visse funksjoner, som f.eks. tilkobling til sosiale mediesider, chattefunksjoner og visse typer varslinger. Vi begrenser også innhenting og deling av personopplysninger til det minimumsnivået som er nødvendig for å drive selve tjenestene.

Hvis du er forelder eller foresatt og har bekymringer angående tjenesten, ønsker å gjennomgå informasjonen som innhentes fra barnet ditt eller ønsker å få denne informasjon endret eller fjernet, kan du kontakte oss på privacy@jamcity.com. Hvis vi blir oppmerksome på at et barn har gitt oss personopplysninger, sletter vi alle personopplysninger vi har innhentet, med mindre vi har en juridisk forpliktelse til å lagre dem. Vi sletter også barnets konto og/eller overfører dem til opplevelsen som er beregnet på mindreårige, når det er aktuelt.

Tredjeparts tjenestetilbydere

Vi bruker følgende tredjeparts tjenestetilbydere i forhold til barn i Frozen-eventyr- og Frozen Free Fall-appene våre:

  • Vi bruker Google Crashlytics for rapportering av feil og krasj i systemet. For mer informasjon, se Googles retningslinjer for personvern her: https://policies.google.com/privacy
  • Vi bruker Helpshift for kundeservice og som vert for våre Vanlige spørsmål. Hvis et barn kontakter vår kundeservice, svarer vi én gang før vi umiddelbart sletter barnets e-postadresse og alle tilknyttede personopplysninger. For mer informasjon, se Helpshifts retningslinjer for personvern: https://www.helpshift.com/legal/privacy/
  • Appene våre har lenker til disse retningslinjene for personvern, som vi har en vertsløsning for på nettstedet vårt. Vi bruker Google Analytics på nettstedet for å spore sidevisninger. Google Analytics har begrensninger knyttet til deling av brukerdataene dine. For mer informasjon, se Googles retningslinjer for personvern: https://policies.google.com/privacy

Frozen Free Fall-appen vår bruker også analyseleverandøren SWRVE for brukere som er tolv år eller yngre. SWRVE innhenter ikke personopplysninger utenfor aldersbegrensningene som opprettes via alderskontrollen. SWRVE innhenter informasjon om geolokalisering på enkeltlandsbasis. For mer informasjon, se SWRVE’s retningslinjer for personvern: https://www.swrve.com/company/privacy

Vi bruker følgende tredjeparts tjenestetilbydere i forhold til barn i Frozen-eventyr-appen vår:

Barnas personvern garantert av PRIVO: COPPA Safe Harbor-sertifisering

Jam City er medlem av barnepersonvernprogrammet PRIVO Kids Privacy Assured COPPA Safe Harbor Certification Program (“programmet”). Programsertifiseringen gjelder de digitale egenskapene som er oppført på valideringssiden som kan vises ved å klikke på PRIVO-seglet. PRIVO er en uavhengig tredjepartsorganisasjon som jobber med å beskytte barns personopplysninger som innhentes på nettet. PRIVO COPPA-sertifiseringsseglet som er lagt ut på denne siden, indikerer at Jam City har etablert COPPA-kompatible praksiser for personvern og har samtykket i å godta og følge PRIVO’s tilsyn og prosess for tvisteløsing. Hvis du har spørsmål eller tanker om personvernpraksisen vår, vennligst kontakt oss på 1-800-819-0199 eller privacy@jamcity.com. Hvis du har ytterligere bekymringer etter at du har kontaktet oss, kan du kontakte PRIVO direkte på privacy@privo.com.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om disse retningslinjene for personvern eller ønsker å utøve dine rettigheter som beskrives i disse retningslinjene, vennligst kontakt oss på:

 

Jam City, Inc.

3562 Eastham Drive

Culver City, CA 90232

 

privacy@jamcity.com

 

Personvernombud: dpo@jamcity.com

 

EU-representant:

 

Personvern GmbH

Hammerbrookstr. 90, 20097 Hamburg, Tyskland

info@rivacy.eu

 

 


 

 

Oppdatert 31. mai 2019VILKÅR FOR BRUK
Les disse bruksvilkårene («avtale») nøye før du tar i bruk programvaren fra jam city, inc. («selskap»). Ved å laste ned, bruke eller få tilgang til selskapets mobilapp, programvare, og/eller annen data eller innhold som er aksessert, oppbevart eller benyttet i eller av appen eller programvaren (samlet «programvaren») på noen måte, bekrefter du at du har lest og samtykker til vilkårene og betingelsene i denne avtalen. Hvis du ikke samtykker til alle betingelsene og vilkårene i avtalen, har du ingen rettighet til å bruke programvaren og den må derfor avinstalleres på alle enheter umiddelbart. Programvaren kan ikke brukes der det er ulovlig. Bruk av programvaren styres også av Jam Citys retningslinjer for personvern, som er gjengitt her i denne avtalen for referanse.VIKTIG MELDING OM VOLDGIFT: NÅR DU SAMTYKKER TIL DISSE VILKÅRENE, GODTAR DU (MED BEGRENSEDE UNNTAK) AT ALLE TVISTER MELLOM DEG OG JAM CITY SKAL LØSES GJENNOM BINDENDE, PERSONLIG VOLDGIFT I STEDET FOR I RETTEN. LES NØYE GJENNOM DEL 17 NEDENFOR, «TVISTELØSING», FOR MER INFORMASJON OM VOLDGIFTEN (INKLUDERT MULIGHETEN FOR Å VELGE Å AVSTÅ FRA VOLDGIFT).

  1. TILGANG TIL PROGRAMVAREN. Når du åpner eller bruker programvaren, inkludert ved å surfe på noen av Jam City, Inc. sine nettsteder eller åpne et Jam City-spill, samtykker du til bruksvilkårene og retningslinjene for personvern. Du kan også bli pålagt å registrere en konto på programvaren (en «konto»). Underlagt vilkårene i denne avtalen, gir selskapet deg en ikke-eksklusiv, ikke-overførbar, ikke-overdragbar lisens (uten rett til å viderelisensiere) for å installere og bruke en kopi av programvaren på din personlige datamaskin eller mobilenhet, utelukkende i maskinkjørbar objektkodeform og utelukkende for din egen personlige, ikke-kommersielle bruk, og ikke til fordel for noen tredjepart. Programvaren eies og drives av selskapet. Selskapet kan når som helst endre, suspendere eller avbryte programvaren, inkludert tilgjengeligheten av en hvilken som helst funksjon, database eller innhold. Selskapet kan også legge inn begrensninger på bestemte funksjoner og tjenester eller begrense tilgangen til deler av eller hele programvaren uten varsel eller ansvar. Selskapet forbeholder seg retten til å endre denne avtalen til enhver tid, etter eget skjønn, ved å legge ut en melding på selskapets hjemmeside (som du finner her: http://www.jamcity.com), eller ved å sende deg en melding på e-post eller via brevpost. Du er ansvarlig for å gjennomgå og bli kjent med slike endringer. Din bruk av programvaren i etterkant av slike meldinger innebærer at du godtar de endrede vilkårene i denne avtalen.
  2. KVALIFISERINGDu må ha fylt 13 år (eller eventuelt en annen minimumsalder som gjelder i landet/området du er bosatt) for å opprette en konto og bruke programvaren. Hvis du er yngre enn 18 år gammel, kan du kun bruke programvaren hvis en foresatt eller verge har lest og godkjent denne avtalen. Ved å bruke programvaren bekrefter du at du (eller din forelder eller verge, hvis dette gjelder) har lest og godtatt hele denne avtalen. Foreldre og verger er ansvarlige for adferden til barn under 18 år som bruker programvaren.Du bekrefter og garanterer overfor selskapet at: (i) du er en enkeltperson (dvs. ikke et selskap), (ii) all informasjon du sender inn i forbindelse med registrering, er nøyaktig og sannferdig og (iii) du skal sørge for at denne informasjonen holdes oppdatert og korrekt. Du bekrefter også at du har lov til å bruke og få tilgang til programvaren og tar fullt ansvar for valg og bruk av og tilgang til programvaren. Denne avtalen er ugyldig der det er lovforbud, og retten til å få tilgang til programvaren tilbakekalles i slike jurisdiksjoner.
  3. RETT TIL Å TERMINERE TILGANGSMULIGHETER OG KONTO
    UTEN BEGRENSNING AV ANDRE RETTIGHETER KAN SELSKAPET BEGRENSE, SUSPENDERE, AVSLUTTE, ENDRE ELLER SLETTE KONTOER ELLER TILGANG TIL BEDRIFTSPROGRAMVARE ELLER DELER AV DISSE, ELLER OM SELSKAPET MISTENKER AT DU IKKE FØLGER NOEN AV DISSE BRUKERVILKÅRENE SAMT FOR FAKTISK ELLER SUSPEKT ULOVLIG ELLER UBEGRENSET BRUK AV PROGRAMVAREN, MED ELLER UTEN MELDING TIL DEG. DU KAN MISTE BRUKERNAVNET OG DINE PERSONA SOM ET RESULTAT AV AVSLUTTING ELLER BEGRENSNING AV KONTO, SÅ VEL SOM FORDELER, PRIVILEGER, INNTJENEDE OG KJØPTE VARER GJENNOM PROGRAMVAREN, OG SELSKAPET HAR INGEN FORPLIKTELSER TIL Å KOMPENSERE DEG FOR SLIKE TAP ELLER RESULTATER.UTEN BEGRENSING AV VÅRE ANDRE RETTIGHETER, KAN SELSKAPET BEGRENSE, SUSPENDERE ELLER AVSLUTTE PROGRAMVAREN OG BRUKERKONTOER ELLER DELER AV DISSE, FORBY TILGANG TIL VÅRE SPILL OG NETTSTEDER MED TILKNYTTET INNHOLD, PROGRAMVARE, TJENESTER OG VERKTØY, FORSINKE ELLER FJERNE INNHOLD, OG IGANGSETTE TEKNISKE OG JURIDISKE TILTAK FOR Å FORHINDRE AT BRUKERE FÅR TILGANG TIL PROGRAMVAREN HVIS VI MENER BRUKERNE SKAPER RISIKO ELLER MULIG RETTSLIG ANSVAR, BRYTER MED EIENDOMSRETTEN TIL TREDJEPARTER ELLER BRYTER MED VÅRE VILKÅR ELLER RETNINGSLINJER. SELSKAPET KAN OGSÅ, VED PASSENDE OMSTENDIGHETER OG ETTER EGET SKJØNN, SUSPENDERE ELLER SLETTE KONTOENE TIL BRUKERE SOM GJENTATTE GANGER KRENKER TREDJEPARTERS IMMATERIELLE EIENDOMSRETTIGHETER.
  4. PROGRAMVAREINNHOLD. Alt materiell som vises eller utføres på programvaren (inkludert, uten begrensning, spill, titler, datakoder, temaer, objekter, karakterer, karakternavn, historier, dialoger, slagord, konsepter, kunstverk, animasjoner, lyder, musikalske komposisjoner, audiovisuelle effekter, operasjonsmetoder, moralske rettigheter, dokumentasjon,
    chat-transkripsjoner i spillet, karakterprofilinformasjon, opptak av spill som spilles med en av selskapets spillklienter og selskapets spillklienter og serverprogramvare) er beskyttet av opphavsrett. Du skal overholde alle opphavsrettserklæringer, varemerkeregler, informasjon og begrensninger i innhold som er tilgjengelig via programvaren, og skal ikke bruke, kopiere, reprodusere, modifisere, oversette, publisere, kringkaste, overføre, distribuere, utføre, laste opp, vise, lisensiere, selge eller på annen måte utnytte for ethvert formål innhold eller innlegg fra tredjeparter eller andre proprietære rettigheter som du ikke er eier av: (i) uten eksplisitt skriftlig forhåndsgodkjennelse fra respektive eiere, og (ii) på måter som bryter tredjeparts rett.Du må ikke modifisere, publisere, overføre, delta i overføring eller salg av, reprodusere
    (med unntak av det som er uttrykkelig angitt i del 1), lage avledede produkter basert på, distribuere, vise, eller på noen måte utnytte deler av eller hele programvaren.I det tidsrommet du bruker programvaren, kan du og andre brukere oppgi informasjon som kan brukes av selskapet i forbindelse med programvaren og som kan være synlig for andre brukere. Du forstår at ved å legge ut informasjon eller innhold på programvaren eller på annen måte oppgi innhold, materiale eller informasjon til selskapet eller i forbindelse med programvaren(samlet kalt «brukerinnlegg»), har selskapet nå og i fremtiden en ikke-eksklusiv, verdensomspennende, royalty-fri, evigvarende, ugjenkallelig og overførbar rett til å utnytte slike brukerinnlegg (inkludert alle relaterte immaterielle rettigheter) og tillate andre å gjøre det. Imidlertid deler selskapet kun personopplysninger som identifiseres i selskapets gjeldende retningslinjer for personvern JAMCITY.com/privacy i samsvar med disse retningslinjene.
    Du gjør også herved og skal gi hver bruker av programvaren en ikke-eksklusiv lisens for å få tilgang til brukerinnleggene dine via programvaren, og til å bruke, modifisere, reprodusere, distribuere, forberede avledede verk av, vise og utføre slike brukerinnlegg som tillatt gjennom funksjonaliteten til programvaren og i henhold til denne avtalen. Videre forstår du at selskapet beholder retten til å reformatere, modifisere, opprette avledede verk av, utdrag og oversette eventuelle brukerinnlegg som du har sendt inn. Du forstår at all informasjon som er offentliggjort eller overført privat via programvaren, er det fulle og hele ansvar til personen som postet informasjonen, og at selskapet ikke på noen måte er ansvarlig for eventuelle feil eller forsømmelser i slikt innhold.Du forstår at selskapet ikke kan garantere identiteten til andre brukere som du kan samhandle med i forbindelse med bruk av programvaren. I tillegg kan selskapet ikke garantere ektheten av data som brukerne oppgir om seg selv. Du erkjenner at alt innhold som du har tilgang til ved hjelp av programvaren, er på egen risiko, og du alene er ansvarlig for eventuelle skader eller tap for noen part som resulterer derfra.

    «JAM CITY,» «Cookie Jam,» «Cookie Jam Blast,» «Genies & Gems,» «Panda Pop,» «Panda Jam,» «Mind Jolt,» «Juice Jam,» «Wild Things, Animal Adventure,» «Kitty City,» og «World War Doh», med alle tilhørende logoer, er selskapets varemerker. Alle rettigheter reservert. Alle varemerker som ikke eies av selskapet og som vises i programvaren, tilhører deres respektive eiere, som kanskje ikke er tilknyttet, knyttet til eller sponset av selskapet.

  5. DIN GARANTI. Du garanterer, representerer og samtykker i at du ikke vil bidra med noe innhold eller på annen måte bruke programvaren på en måte som (i) krenker eller bryter med immaterielle rettigheter eller eiendomsrettigheter, rettigheter til publisitet eller personvern eller andre rettigheter til tredjepart; (ii) bryter mot lov, vedtekter, ordinans eller regulering
    (iii) er skadelig, bedragerisk, villedende, truende, fornærmende, trakasserende, skadegjørende, ærekrenkende, vulgær, uanstendig, baktalende, farlig eller på annen måte støtende;
    (iv) innebærer kommersielle aktiviteter og/eller salg uten selskapets tidligere skriftlige samtykke som konkurranser, lotterier, byttehandel, reklame eller pyramideordninger; (v) etterligner enhver person eller enhet, inkludert uten begrensning enhver ansatt eller representant for selskapet; eller (vi) inneholder virus, trojansk hest, orm, tidsbombe, eller annen skadelig datakode, fil eller program. Selskapet forbeholder seg retten til å fjerne innhold fra programvaren når som helst, uansett grunn (inkludert, men ikke begrenset til, ved mottak av krav eller påstander fra tredjeparter eller myndigheter knyttet til slikt innhold eller hvis selskapet er bekymret for at du har overtrådt den umiddelbart foregående dommen), eller helt uten årsak. Du alene (og ikke selskapet) er ansvarlig for alt innhold som du laster opp, legger inn, sender på e-post, overfører eller på annen måte formidler ved hjelp av eller i forbindelse med programvaren, og du garanterer at du har alle nødvendige rettigheter for å gi selskapet rett til å bruke slik informasjon i programvaren og som angitt her.
  6. BEGRENSNINGER. Du har det hele og fulle ansvaret for all aktivitet i forbindelse med programvaren. Eventuell bedragerisk, fornærmende eller ulovlig aktivitet kan være grunnlag for oppsigelse av din rett til tilgang eller bruk av programvaren. Du må ikke poste eller overføre, eller tillate posting eller overføring, enhver form for kommunikasjon eller forespørsel som er utformet eller ment å skaffe deg passord, konto- eller privat informasjon fra en hvilken som helst selskapsbruker. Enhver bruk av programvare som minsker sikkerheten til datanettverk,
    crack-passord eller sikkerhetkrypteringskoder, overføring eller lagring av ulovlig materiale (inkludert materiell som kan oppfattes truende eller krenkende), eller delta i noen form for ulovlig aktivitet, er strengt forbudt. Du kan ikke kjøre Maillist, Listserv, noen form for automatisk responder, eller «spam» på programvaren, eller prosesser som kjører eller aktiveres når du ikke er logget på programvaren, eller som ellers forstyrrer arbeidet eller plasserer en urimelig belastning på programvarens infrastruktur. Videre er bruken av manuell eller automatisert programvare, enheter eller andre prosesser for å «crawl», «scrape», eller «spider» en del av programvaren strengt forbudt. Du kan ikke dekompilere, reverse teknologien eller på annen måte forsøke å hente ut kildekoden til programvaren.
  7. ANSVARSFRASKRIVELSE. Selskapet har ikke noe spesielt forhold til eller forpliktelser ovenfor deg. Du erkjenner at selskapet ikke har kontroll over, og ingen plikt til å foreta noen tiltak angående: hvilke brukere som får tilgang til programvaren; hvilket innhold du har tilgang til via programvaren; hvilken påvirkning programvaren eller innholdet som er tilgjengelig i det, kan ha på deg; hvordan du tolker eller bruker innholdet som er tilgjengelig via programvaren; eller hvilke handlinger du kan utføre ved tilgang til programvaren. Du frigjør selskapet fra ethvert ansvar for at du har kjøpt eller ikke ervervet innhold gjennom programvaren. Programvaren kan inneholde eller henvise deg til nettsteder som inneholder informasjon som noen kan finne støtende eller upassende. Selskapet gir ingen garantier om innhold som er innlemmet i eller åpnet gjennom programvaren, og selskapet vil ikke være ansvarlig for nøyaktigheten, overholdelse av opphavsrett, lovlighet eller anstendighet av materiale som finnes i eller åpnes gjennom programvaren. PROGRAMVAREN OG EVENTUELLE RELATERTE TJENESTER TILBYS «SOM LEVERT», UTEN GARANTIER AV NOE SLAG, UTTRYKKELIG ELLER UNDERFORSTÅTT, INKLUDERT, UTEN BEGRENSNING, UNDERFORSTÅTTE GARANTIER ELLER SALGBARHET, EGNETHET TIL ET BESTEMTE FORMÅL, BESKYTTELSE AV OPPHAVSRETTIGHETER ELLER AT BRUKEN AV PROGRAMVAREN VIL KJØRE UTEN STOPP OG UTEN FEIL. ENKELTE LAND TILLATER IKKE TIDSBEGRENSNINGER PÅ GARANTIER, SÅ SLIKE BEGRENSNINGER ER KANSKJE IKKE GJELDENDE FOR DEG.
  8. RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN. For informasjon om selskapets behandling av personopplysninger, se selskapets gjeldende retningslinjer for personvern på www.JAMCITY.com/privacy/, som herved innlemmes i avtalen ved denne henvisningen.
    Din aksept av denne avtalen medfører ditt samtykke til og godkjenning av at du også er bundet av selskapets retningslinjer for personvern.
  9. REGISTRERING OG SIKKERHET. Som en betingelse for å bruke deler av programvaren, kan du bli pålagt å registrere deg hos selskapet og velge et passord og brukernavn («selskapsbruker-ID»). Du må gi selskapet informasjon som er nøyaktig, komplett og oppdatert. Ved å unnlate å etterfølge dette, vil det bli oppfattet som et brudd på denne avtalen og medføre umiddelbar avslutning av kontoen din. Du kan ikke (i) velge eller bruke som selskapsbruker-ID navnet til en annen person med det formål å etterligne den personen; eller (ii) bruke som selskapsbruker-ID et navn som er underlagt andre personers rettigheter enn deg uten hensiktsmessig fullmakt. Selskapet forbeholder seg retten til å nekte registrering eller til å avsluttet en selskapsbruker-ID etter eget skjønn. Du er ansvarlig for at passordet ditt holdes konfidensielt.
  10. ERSTATNING. Du skal holde selskapet, dets moderselskaper, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, representanter, direktører, ansatte og agenter skadesløse fra alle krav, klager, tvister, ansvar, tap, kostnader og utgifter, inkludert, uten begrensninger, rimelige regnskapskostnader og advokatavgifter som oppstår fra eller på noen som helst måte er tilknyttet: (i) din tilgang til og bruk av programvaren, (ii) ditt brudd på denne avtalen og/ller (iii) enhver krenkelse (fra deg eller tredjeparter som bruker din konto) av immaterielle rettigheter eller andre rettigheter tilhørende enhver person eller enhet.
  11. ANSVARSBEGRENSNING. SÅ LANGT DET ER TILLATT VED LOV, SKAL IKKE SELSKAPET ELLER DERES LEVERANDØRER ELLER TILKNYTTEDE REPRESENTANTER, DIREKTØRER, ANSATTE ELLER AGENTER UNDER NOEN OMSTENDIGHETER HA ERSTATNINGSANSVAR TILKNYTTET PROGRAMVAREN ELLER INNHOLDET I DENNE AVTALEN I HENHOLD TIL NOEN SOM HELST KONTRAKT, UAKTSOMHET, SKADESERSTATNING, OBJEKTIVT ANSVAR ELLER ANNEN JURIDISK ELLER LIGNENDE TEORI: (I) FOR ETHVERT BELØP SOM OVERSKRIDER DETHØYESTE BELØPET AV ENTEN A) DET DU HAR BETALT, ELLER B) 100 USD, (II) FOR NOEN INDIREKTE, TILFELDIGE, STRAFFENDE ELLER FØLGESKADER AV NOE SLAG; (III) FOR TAP AV DATA ELLER KOSTNADER FOR INNKJØP AV ERSTATNINGSVARER ELLER -TJENESTER, ELLER (IV) FOR SAKER UTENFOR SELSKAPETS KONTROLL (INKLUDERT, UTEN BEGRENSNING, ENHVER SKADE SOM KAN HA OPPSTÅTT VED BRUK AV PROGRAMVAREN VED KJØRING, SOM BRYTER MED VILKÅRENE I DENNE AVTALEN).
  12. ABONNEMENTSGEBYR OG BETALING
    Noen av selskapets spill tilbyr månedlige abonnementsplaner og gratis prøveperioder. Hvis du kjøper et abonnement, blir abonnementsgebyret trukket fra iTunes-kontoen din hvis du bruker en Apple enhet, og fra Google Play-kontoen din hvis du er Android-bruker.
    Hvilke abonnementsplaner som er tilgjengelig, avhenger av landet. Månedlige abonnementer blir trukket ved starten av abonnementsperioden, og deretter blir de trukket hver måned (til den enhver tid gjeldende pris) helt til du kansellerer abonnementet.Automatiske, periodiske betalinger.Når du kjøper et abonnement, bekrefter og godtar du at abonnementet blir automatisk fornyet hver måned helt til du kansellerer det eller deaktiverer automatisk fornyelse senest 24 timer før den inneværende, månedlige abonnementsperioden er over. Hvis du ikke kansellerer abonnementet, blir abonnementsgebyret som gjelder på det tidspunktet, trukket automatisk fra den valgte betalingsmetoden, innen 24 timer før starten av den kalenderdagen som er registrert som startdato for abonnementet ditt. Hvis det månedlige abonnementet startet på en dag som ikke finnes i alle andre måneder, trekker vi abonnementsgebyret på en annen, passende dag i de gjeldende månedene. Hvis for eksempel abonnementet ditt startet 31. januar, blir den neste betalingsdatoen sannsynligvis 28. januar, og gebyret blir trukket den datoen. Abonnementet løper helt til du kansellerer det eller til vi terminerer tilgangen til eller bruken av programvaren i samsvar med denne avtalen.Kostnadsfri prøveversjonerVi tilbyr gratis prøveperioder der du kan bruke tjenestene i en begrenset prøveperiode uten å betale for dem. Gratis prøveperioder er kun tilgjengelige for nye abonnementer. Hvis du ikke kansellerer den gratis prøveperioden før den er over, begynner vi (eller vår tredjeparts betalingsbehandler) å kreve inn det gjeldende abonnementsgebyret, enten gjentakende på måneds- eller årlig basis eller et engangsgebyr for et livstidsabonnement, helt til du kansellerer abonnementet. Du finner instruksjonene for hvordan man kansellerer nedenfor, i avsnittet «Kansellere abonnementet». Hvis du kjøper et abonnement før den gratis prøveperioden utløper, blir eventuell gjenværende tid av den gratis prøveperioden kansellert.

    Kansellere abonnementet

    Du kan kansellere abonnementet når som helst. Med mindre det finnes unntak i lovverket i jurisdiksjonen du tilhører, kan du ikke motta noen som helst refusjon for abonnementsgebyret som er betalt for den gjeldende abonnementsperioden ved kanselleringstidspunktet. For å kansellere kan du skru av automatisk fornyelse i programvarens kontoinnstillinger. Hvis du bruker programvaren på en Apple-enhet, kan du også kansellere via innstillingene til enheten.
    Gå til innstillingene, trykk på iTunes & App Store, trykk på din Apple-ID, trykk på Vis
    Apple-ID, logg inn ved behov, og trykk så på Administrer under Abonnementer. Hvis du er Android-bruker, åpner du Google Play Store på enheten, trykker på Meny og trykker så på Abonnementer. Trykk på abonnementet som skal kanselleres, og trykk så på Kanseller.

    Vi kan avslutte tilgangen til eller bruken av programvaren når som helst, helt og holdent etter eget skjønn og uten forhåndsvarsel. Ingen gebyrer er refunderbare, med mindre dette er pålagt ved lov i din jurisdiksjon.

    Endringer i abonnementspriser

    Prisen for abonnementer kan endres når som helst og uten forhåndsvarsel. Hvis vi endrer prisen på ditt månedlige eller årlige abonnement, kan du velge å kansellere når som helst før den nye prisen trer i kraft.

  13. KJØP I APPEN – GEBYR OG BETALING. I programvaren kan brukere kjøpe, med ekte penger, en begrenset, personlig, ikke-overførbar, ikke-underlisensierbar, tilbakekallelig lisens til å bruke (a) «virtuell valuta», inkludert, men ikke begrenset til virtuelle penger eller diamanter, til bruk i selskapets spill, (b) «virtuelle spill i spillet» (sammen med «virtuell valuta», «virtuelle elementer») og (c) andre varer eller tjenester («varer»). Du får bare kjøpe virtuelle varer fra oss eller våre autoriserte partnere gjennom programvaren.Selskapet kan til enhver tid, med eller uten varsel, administrere, regulere, kontrollere, modifisere eller eliminere virtuelle gjenstander og/eller varer. Selskapet er ikke ansvarlig overfor deg eller noen tredjepart dersom selskapet utøver slike rettigheter.Overføringen av virtuelle gjenstander og varer er forbudt unntatt der det er uttrykkelig autorisert i programvaren. Annet enn det som uttrykkelig er autorisert i programvaren, skal du ikke selge, løse inn eller på annen måte overføre virtuelle gjenstander eller varer til enhver person eller enhet, inkludert men ikke begrenset til selskap, annen bruker eller tredjepart.ALLE KJØP OG INNLØSING AV TREDJEPARTS VIRTUELL VALUTA OG VIRTUELLE GJENSTANDER FORETATT VIA PROGRAMVAREN ANSES SOM AVSLUTTENDE OG KAN IKKE REFUNDERES, MED MINDRE DETTE ER PÅLAGT AV GJELDENDE LOVVERK.Forsyningen av virtuelle gjenstander til bruk i selskapsspill er en tjeneste som leveres av selskapet som starter umiddelbart etter at selskapet har godkjent kjøpet ditt.

    Du samtykker i å betale alle avgifter og gjeldende skatter som påløper deg og eventuelle andre brukere av kontoen som er registrert på deg. Selskapet kan når som helst endre prisene på varer og tjenester tilbudt via programvaren. DU ANKJENNER AT SELSKAPET IKKE ER PÅKREVD Å GI NOEN FORM FOR REFUSJON, OG AT DU IKKE VIL MOTTA PENGER ELLER ANNEN FORM FOR KOMPENSASJON FOR VIRTUELLE GJENSTANDER SOM IKKE ER BRUKT ETTER AT KONTOEN ER AVSLUTTET, OM DETTE VAR FRIVILLIG ELLER IKKE.

  14. TREDJEPARTS NETTSTEDER OG TJENESTER. Programvaren kan inneholde linker til tredjeparts nettsteder eller tjenester som ikke eies eller kontrolleres av selskapet. Når du åpner tredjeparts nettsteder eller tjenester, gjør du det på egen risiko. Du garanterer at du har lest og godkjent å være bundet av alle gjeldende retningslinjer for tredjeparts nettsteder eller tjenester knyttet til din bruk av programvaren, og at du vil handle i samsvar med disse retningslinjene, i tillegg til dine forpliktelser i henhold til denne avtalen. Selskapet har ingen kontroll over, og påtar seg intet ansvar for innholdet, nøyaktigheten, personvernreglene eller praksis eller meninger uttrykt på tredjeparts nettsteder eller tjenester. I tillegg vil ikke og har ikke selskapet myndiget til å overvåke, verifisere, sensurere eller redigere innholdet på tredjeparts nettsted.Ved å bruke programvaren holder du selskapet borte fra ethvert ansvar som følge av din bruk av tredjeparts nettsider eller tjenester.
  15. AVSLUTNING. Denne avtalen er gjeldende all den tid du bruker programvaren. Du kan når som helst avslutte bruken av programvaren ved å avinstallere den fra enheten. Hvis du har et abonnement som fornyes automatisk, skal du følge instruksjonene i avsnittet «Kansellere abonnement» ovenfor for å kansellere abonnementet. Selskapet kan avslutte eller suspendere din tilgang til programvaren, av hvilken som helst grunn eller uten grunn og uten advarsel, noe som kan føre til tap og ødeleggelse av all informasjon som er knyttet til bruken av programvaren. Eventuelle avgifter betalt herunder kan ikke refunderes, med mindre dette er pålagt av lovene som gjelder i din jurisdiksjon. Krav om refusjon skal rettes direkte til appleverandøren. Du finner vilkårene til Apple her: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/us/terms.html;
    Du finner vilkårene til Google her: https://play.google.com/intl/en-us_us/about/play-terms/index.html.Ved avslutning av kontoen din, vil din rett til å bruke programvaren umiddelbart opphøre.
    Del 4, 7, 10 og 11 skal gjelde etter terminering.
  16. DIVERSE. Feil av en av partene til å utøve, i noe henseende, enhver rett som er fastsatt heri, skal ikke anses som frafall av ytterligere rettigheter i henhold til dette. Fraskrivelsen av enhver slik rettighet eller bestemmelse skal kun gjelde hvis den skjer skriftlig og er underskrevet av en autorisert representant for Jam City. Bortsett fra slik det spesifikt beskrives i denne avtalen, skal begge parters utøvelse av sine rettsmidler i henhold til denne avtalen skje uten påvirkning på deres andre rettsmidler under eller utenom denne avtalen. Alle meldinger og annen kommunikasjon som Jam City tilbyr i samsvar med denne avtalen, inkludert de som gjelder endringer i denne avtalen, skal skje enten (i) via e-post eller (ii) ved å publisere dem via tjenestene. Når det gjelder meldinger som sendes via e-post, skal mottaksdatoen regnes som den datoen meldingen blir overført. Dersom noen bestemmelse i denne avtalen viser seg å være uhensiktsmessig eller ugyldig, skal denne bestemmelsen være begrenset eller eliminert i det minste omfang som er nødvendig, slik at denne avtalen ellers forblir gyldig, effektiv og håndhevet. Denne avtalen kan ikke overdras, overføres eller underlisenseres av deg, med unntak av selskapets tidligere skriftlige samtykke. Alle forsøk på å overføre eller tilordne denne avtalen til andre er ugyldige uten et slikt samtykke. Selskapet kan overføre, tildele eller delegere denne avtalen og dets rettigheter og forpliktelser uten samtykke. Underlagt det foregående skal denne avtalen binde og tilfalle partene, deres etterfølgere og autoriserte representanter.Begge parter er enige om at denne avtalen, inkludert de tilhørende retningslinjene for personvern, er den fullstendige og eksklusive uttalelsen om partenes gjensidige forståelse og erstatter og kansellerer alle tidligere skriftlige og muntlige avtaler, kommunikasjoner og andre forståelser knyttet til innholdet i denne avtalen, og at alle endringer må bekreftes skriftlig fra begge parter, med mindre annet er angitt her.
  17. AVTALE OM TVISTELØSING OG VOLDGIFT. Vennligst les det følgende avsnittet nøye, da det begrenser omfanget av hvordan vi kan søke erstatning fra hverandre. Dette avsnitt 17 gjelder kun hvis du er bosatt i USA eller innleder noen form for rettsprosess mot et selskap i USA.
    1. Obligatorisk voldgift av tvister. Alle parter godtar at alle tvister, krav og uoverenstemmelser som oppstår grunnet eller relatert til denne avtalen eller brudd på, terminering av, håndheving av eller gyldigheten av avtalen, samt bruken av programvaren og brukerinsendt materiale (samlet kalt «tvister») kun skal løses ved bindende voldgift og ikke gjennom private, felles eller samlede søksmål eller rettsprosesser. Du og selskapet godtar at U.S. Federal Arbitration Act styrer tolkningen og håndhevelsen av denne avtalen, og at du og selskapet begge fraksriver dere retten til å kreve en rettssak eller deltakelse i et gruppesøksmål. Denne bestemmelsen om voldgift skal gjelde også etter at avtalen blir terminert.
    2. Unntak og fraskrivelser. Som begrensede unntak til del 17(a) ovenfor: (i) du kan prøve å løse tvister via en småkravsprosess hvis de kvalifiserer for dette, og (ii) alle parter har rett til å søke rettsordre eller tilsvarende beskyttelse fra en domstol for å forhindre (eller påby) overtredelser eller misbruk av våre immaterielle eiendomsrettigheter. I tillegg har du rett til å velge bort voldgift i sin helhet og rettsbehandle alle tvister hvis du gir oss skriftlig varsel om at du ønsker å gjøre dette på e-post til legal@jamcity.com innen tretti (30) dager etter den datoen du først godtar denne avtalen.
    3. Gjennomføring av voldgift og regler for voldgift. Voldgiften skal administreres av American Arbitration Association («AAA») i samsvar med de Consumer Arbitration Rules («AAA’s regler») som gjelder på det tidspunktet, bortsett fra eventuelle endringer og unntak som beskrives i dette avsnittet om tvisteløsing. Du finner AAA’s regler på nettsidene til AAA. Disse regnes herved som inkludert i avtalen ved referanse. Voldgiftsdommeren skal enten være en pensjonert dommer eller en advokat som har rett til å praktisere juss i den staten der meglingshøringen skal gjennomføres, og skal velges ut blant partene i AAA’s liste over voldgiftsdommere for forbrukerettsaker. Hvis partene ikke blir enige om valget av en voldgiftsdommer innen syv (7) dager etter at kravet om voldgift blir innlevert, skal AAA utnevne en voldgiftsdommer i samsvar med AAA’s regler. En part som ønsker å starte voldgift, må sende inn et skriftlig krav om voldgift til AAA og varsle den andre parten i samsvar med AAA’s regler.Alle voldgiftshøringer skal foretas i det landet (eller fylket) du er bosatt i, med mindre begge parter godtar valget av et annet sted. Partene godtar at voldgiftsdommeren skal ha eksklusiv rett til å dømme i alle saker knyttet til tolkningen, gyldigheten, håndhevbarheten og omfanget av denne voldgiftsavtalen.
    4. Kostnadene for voldgift. Betalingen av alle opprettelser, innsendinger og administrering og alle gebyrene til voldgiftsdommeren skal fastsettes av AAA’s regler. Hvis det er deg som innleder voldgiftsprosessen, skal du kun betale et ikke-refunderbart gebyr på 200 USD. Hvis voldgiften dømmes i vår favør, skal vi betale alle våre advokatutgifter og kostnader, og vi skal ikke prøve å kreve inn dette fra deg. Hvis voldgiften dømmes i din favør, skal du ha rett til å få erstattet advokatutgifter og andre utgifter i den grad dette tillates under gjeldende lovverk.
    5. Fraskrivelse av gruppesøksmål. DU OG SELSKAPET GODTAR AT HVER AV PARTENE KUN KAN FREMME KRAV MOT DEN ANDRE PÅ ENKELTBASIS, IKKE SOM DEL AV NOEN FORM FOR GRUPPESØKSMÅL ELLER ANNEN SAMMENSLÅTT RETTSPROSESS. Videre, hvis partenes tvist løses via voldgift, kan ikke voldgiftsdommeren slå sammen andre personers krav med dine krav, og kan heller ikke på andre måter dømme i noen form for gruppe- eller sammenslått søksmål. Hvis det viser seg at denne spesifikke bestemmelsen ikke kan håndheves, skal hele dette avsnittet om tvisteløsing være ugyldig.
    6. Effekten av endringer i voldgiften. Hvis selskapet endrer noen av vilkårene i del 17, «Tvisteløsing», av denne avtalen etter den datoen du først godttok denne avtalen (eller godtok eventuelle endringer i denne avtalen), kan du avvise slike endringer ved å sende oss en skriftlig melding (også på e-post til legal@jamcity.com) innen 30 dager etter at endringen trer i kraft (indikert ved «Sist oppdatert»-datoen ovenfor) eller datoen for selskapets e-post til deg med informasjon om en slik endring. Ved å avvise en endring, godtar du at du skal bruke voldgift for alle tvister mellom deg og selskapet i samsvar med vilkårene i denne del 17 «Tvisteløsing» som gjaldt den datoen du godtok avtalen (eller godtok eventuelle endringer i denne avtalen).
    7. Tilsidesettelse. Med unntak av alle vilkårene i del 17(e) av denne avtalen («Fraskrivelse av gruppesøksmål»), skal alle andre deler av denne avtalen gjelde hvis en voldgiftsdommer eller rettsinstans med gyldig jurisdiksjon bestemmer at deler av denne avtalen er ugyldig eller ikke kan håndheves.
  18. GJELDENDE LOV OG RETTSINSTANS. Tvister skal behandles i henhold til USA’s Federal Arbitration Act, USA’s føderale lover for voldgift og lovene i delstaten California, uten hensyn til bestemmelser om lovkonflikter. Bortsett fra slik det ellers beskrives i avsnitt 17, «Tvisteløsing», godtar du at lovene i delstaten California og USA’s føderale domstoler i Los Angeles fylke skal ha eksklusiv jurisdiksjon over alle tvister som du og selskapet ikke er pålagt å løse gjennom voldgift, og du godtar å bruke disse rettsinstansene.
  19. FORCE MAJEURE. Selskapet skal ikke holdes ansvarlig for enhver forsinkelse eller manglende utøvelse som skyldes årsaker utenfor selskapets fornuftige kontroll, inkludert, uten begrensning, manglende utførelse av dette på grunn av uforutsette omstendigheter eller årsaker utover selskapets kontroll som for eksempel Guds handlinger, krig, terrorisme, opprør, forbud, sivile handlinger eller handlinger fra militære myndigheter, brann, flom, ulykker, streiker eller stopp i kollektivtransport, mangel på tilgang til drivstoff, energi, arbeidskraft eller materialer.
  20. KOPIRETTIGHETSTVISTER. Selskapet har vedtatt følgende generelle retningslinjer for brudd på opphavsrett i samsvar med Digital Millennium Copyright Act eller DMCA (publisert på www.lcweb.loc.gov/copyright/legislation/dmca.pdf). Adressen til selskapets utpekte agent for å motta varsel om påstått brudd («utpekt agent») er oppført i slutten av dette avsnittet. Det er selskapets retningslinjer å (1) blokkere tilgang til eller fjerne materiale som det i god tro anser å være opphavsrettsbeskyttet materiale som har blitt ulovlig kopiert og distribuert av noen av våre annonsører, tilknyttede selskaper, innholdsleverandører, medlemmer eller brukere; og (2) fjerne og avbryte tjenesten til gjentatte lovbrytere.
    1. Prosedyre for rapportering av opphavsrettskrenkelser:
      Hvis du mener at materiale eller innhold som er postet på eller gjort tilgjengelig via programvaren, krenker en opphavsrett, vennligst send beskjed om brudd på opphavsretten, som inneholder følgende opplysninger til den utpekte agenten som er oppført nedenfor:

      1. En fysisk eller elektronisk signatur av en person som er autorisert til å handle på vegne av eieren av opphavsretten som angivelig er krenket;
      2. Identifikasjon av verk eller materialer som krenkes;
      3. Identifikasjon av materialet som hevdes å være krenkende, inkludert detaljerte opplysninger om plasseringen av det krenkende materialet som opphavsrettens eier ønsker å fjerne, slik at selskapet er i stand til å finne og verifisere dets eksistens;
      4. Kontaktinformasjon om anmelderen, inkludert adresse, telefonnummer og, hvis tilgjengelig, e-postadresse;
      5. En erklæring om at anmelderen har god tro på at materialet som er identifisert i (3) ikke er autorisert av opphavsrettsinnehaveren, dets agent eller loven; og
      6. En uttalelse under ed om at informasjonen er korrekt og at varslet part er autorisert til å gjøre klagen på vegne av eieren av opphavsretten.
    2. Når en korrekt Bona Fide overtredelsesvarsling er mottatt av den utpekte agenten:
      Det er selskapets retningslinjer:

      1. å fjerne eller deaktivere tilgang til det krenkende materialet;
      2. å varsle innholdsleverandøren, medlemmet eller brukeren om at den har fjernet eller deaktivert tilgang til materialet; og
      3. at gjentatte lovbrytere vil ha det krenkende materialet fjernet fra systemet, og at selskapet vil si opp innholdsleverandørens, medlemmets eller brukerens tilgang til programvaren.
    3. Prosedyre for å levere en motnotering til den utpekte agenten:
      Hvis innholdsleverandøren, medlemmet eller brukeren mener at materialet som ble fjernet (eller tilgang ble blokkert) ikke er krenkende, eller innholdsleverandøren, medlemmet eller brukeren mener at den har rett til å legge inn og bruke slikt materiale fra opphavsrettens eier, rettighetshaverens agent, eller, etter loven, innholdsleverandøren, medlemmet eller brukeren, må denne sende et motvarsel som inneholder følgende informasjon til den utpekte agenten som er oppført nedenfor:

      1. En fysisk eller elektronisk signatur av innholdsleverandøren, medlemmet eller brukeren;
      2. Identifikasjon av materialet som er fjernet eller tilgangsblokkert, og stedet hvor materialet dukket opp før det ble fjernet eller deaktivert;
      3. En erklæring om at innholdsleverandøren, medlemmet eller brukeren har god tro på at materialet ble fjernet eller deaktivert som følge av feil eller feilidentifisering av materialet; og
      4. Innholdsleverandørens, medlemmets eller brukerens navn, adresse, telefonnummer og, hvis tilgjengelig, e-postadresse og en erklæring om at en slik person eller enhet godkjenner jurisdiksjonen til forbundsretten for det rettslige distriktet hvor innholdsleverandørens, medlemmets eller brukerens adresse er plassert, eller hvis innholdsleverandørens, medlems- eller brukeradressen er lokalisert utenfor USA, for ethvert rettsområde der selskapet er lokalisert, og at en slik person eller enhet vil akseptere behandling av den personen som har gitt melding om den påståtte overtredelsen.Hvis mottakeren mottar et motvarsel, kan selskapet sende en kopi av motvarselet til den opprinnelige klageparten og informere personen om at selskapet kan erstatte det fjernede materialet eller aktivere det innen 10 virkedager. Med mindre eieren av opphavsretten fremlegger en rettskjennelse mot innholdsleverandøren, medlemmet eller brukeren, kan det fjernede materialet bli erstattet eller det kan bli gjenopprettet tilgang i løpet av 10 til 14 virkedager eller mer etter mottak av varselet, etter selskapets skjønn.Ta kontakt med firmaets utpekte agent for å motta varsel om påstått brudd på følgende adresse:JAM CITY, Inc.
        Legal Dept.
        3562 Eastham Drive
        Culver City, CA 90232
        legal@jamcity.com
  21. RETTIGHETER OG VILKÅR FOR APPER.
    1. Anskaffe apper fra App Store. Følgende vilkår gjelder for alle apper som man får tilgang til eller laster ned via en appbutikk eller distribusjonsplattform (som Apples App Store eller Google Play) der appen er tilgjengelig nå eller gjøres tilgjengelig via senere (hver enkelt kalt en «appleverandør»). Du erkjenner og godtar følgende:
      1. Denne avtalen inngås mellom deg og Jam City, ikke med appleverandøren. Jam City (ikke appleverandøren) er eneansvarlig for appen.
      2. Applevernadøren har ingen forpliktelse til å levere vedlikeholds- og støttetjenester tilknyttet appen.
      3. I tilfelle appen ikke oppfyller kravene i enhver gjeldende garanti, kan du varsle appleverandøren, og appleverandøren vil refundere kjøpsprisen for appen til deg (hvis dette gjelder), og, til den grad dette tillates ved gjeldende lov, har appleverandøren ingen andre garantiforpliktelser i tilknytning til appen. Alle andre krav, tap, ansvar, skadeserstatning, kostnader eller utgifter knyttet til ethvert brudd på enhver garanti, er Jam Citys eneansvar.
      4. Appleverandøren er ikke ansvarlig for å reagere på noe som helst krav som du eller tredjeparter har tilknyttet appen eller din besittelse av eller bruk av appen, inkludert, men ikke begrenset til: (i) erstatningsansvarsrelaterte krav knyttet til appen, (ii) alle krav knyttet til at appen ikke oppfyller noe som helst gjeldende lovbasert eller forskriftsmessig krav og (iii) krav som oppstår basert på lover og forskrifter knyttet til forbrukerrett, personvernlover eller lignende.
      5. Du erkjenner og godtar at i tilfelle tredjeparts krav hevder at appen eller din besittelse og bruk av appen krenker tredjepartens immaterielle rettigheter, er Jam City eneansvarlig for etterforskning, forsvar, oppgjør og avvisning av slike overtredelseskrav i den grad det er nødvendig i henhold til denne avtalen.
      6. Appleverandøren og deres underavdelinger er tredjeparts parter i denne avtalen med hensyn til din lisens til å bruke appen, og ved din aksept av denne avtalen har appleverandøren rett (og anses for å ha akseptert denne rettigheten) til å håndheve denne avtalen overfor deg, som en slik tredjepart, i forbindelse med din lisens til å bruke appen.
      7. Du erkjenner og garanterer at du (i) ikke befinner deg i et land som er underlagt embargo fra USA’s regjering, eller som USA’s regjering har utpekt av som et «terroriststøttende» land, og at du ikke er oppført på en av USA’s regjerings lister over forbudte eller begrensede parter.
      8. Du må også overholde alle tjenestevilkår som gjelder for tredjeparter når du bruker appen.
  22. KONTAKT. Hvis du har spørsmål, klager eller krav i forhold til programvaren, kan du kontakte oss på Jam City, Inc., 3562 Eastham Drive, Culver City, CA 90232 eller support@jamcity.com.