Select Language:

Geçerlilik Tarihi: 31 Mayıs 2019
Son güncelleme tarihi: 25 Kasım 2020

Gizlilik Politikası

Jam City, Inc. (“Jam City”, “biz”, “bize” veya “bizim”) bu Gizlilik Politikası’nı oyunlarımızın, web sitelerimizin,
uygulamalarımızın ve sağladığımız diğer hizmetlerin (“Hizmetler”) kullanıcıları hakkında topladığımız Kişisel
Verilerin toplanması, kullanılması ve paylaşılması ile ilgili politikalarımız ve prosedürlerimiz hakkında
bilgilendirmek için sağlamaktadır.
Hizmetlerimiz, çocuklara yönelik değildir. Ancak oyunlarımızdan bazıları, karışık bir kullanıcı kitlesine sahiptir
ve bu oyunlarda kullanıcının yaşına bağlı olarak bazı özelliklere olan erişimi kısıtlayacak ilave önlemler
almaktayız. Daha fazla bilgi almak için lütfen aşağıdaki çocuk gizlilik politikası bölümünü
inceleyin.

“Kişisel Veriler” terimi, ilgili yasalarda “kişisel veriler” ve/veya “kişisel bilgiler” terimlerine atfedilen
anlamları taşımaktadır.

Bu Gizlilik Politikası, muhtelif zamanlarda güncellenebilir, bu nedenle düzenli olarak kontrol etmeyi lütfen
unutmayın. Herhangi bir değişiklik yapmamız durumunda, Hizmetlerin birincil erişim noktalarında veya ilgili
yasaların gerektirdiği şekillerde yeni Gizlilik Politikası’nı paylaşarak sizi bilgilendiririz.

Kişisel Veriler

Hizmetlerin kullanımı sırasında Kişisel Verilerinizi doğrudan veya dolaylı olarak bizimle paylaşabilirsiniz.

Doğrudan aldığımız veriler:

Hizmetlere kayıtlı bir kullanıcı olarak kaydolduğunuzda, şu Kişisel Verileri doğrudan toplayabiliriz: Adınız,
e-posta adresiniz, zip/posta kodunuz ve kullanıcı adınız.

Ayrıca Hizmetlere belirli üçüncü taraf sosyal ağ sitelerini (bunların her biri “Sosyal Ağ Hizmeti” olarak
adlandırılır) kullanarak kaydolursanız üçüncü taraflardan da Kişisel Verileri alabiliriz.
Bu durumda bu Sosyal Ağ Hizmetlerine sağladığınız ve hesap gizlilik ayarlarınız ile kullanılabilir hale getirdiğiniz
Kişisel Verileri alabilir ve kullanabiliriz. Bu bağlamda şu Kişisel Verileri almayı tercih edebiliriz: Adınız,
profil resminiz, arkadaş listeniz, IP adresiniz, Facebook ve diğer benzersiz kimlikleriniz ve e-posta adresiniz.

Uygun olduğu durumlarda Kişisel Verilerinizi sağlamazsanız Hizmetlerimizi bütünü ile kullanamayabilirsiniz.

Hizmetleri kullanmanız durumunda aldığımız veriler:

Ayrıca Hizmetleri kullandığınızda veya Hizmetlere diğer (üçüncü taraf) web siteleri aracılığıyla erişim sağladığınızda web sitemizden veya cihazınızdan şu Kişisel Verileri toplayabiliriz: Bilgisayarınız veya mobil cihazınız hakkında işletim sistemi, yazılım sürümü, İnternet protokolü (IP) adresi, kullanıcı ayarları, MAC adresi, çerez tanımlayıcıları, GSM operatörü, mobil reklamcılık ve diğer benzersiz tanımlayıcılar, dil, tarayıcınız hakkında ayrıntılar, konum bilgisi (IP adresinize göre belirlenen konum dahil), internet hizmet sağlayıcınız, Hizmetleri kullanmadan önce, kullandığınız sırada ve kullandıktan sonra ziyaret ettiğiniz sayfalar, tıkladığınız bağlantılar hakkında bilgi ve Hizmetleri nasıl kullandığınıza dair diğer bilgiler de dahil belirli bilgiler. Topladığımız bilgiler, hesabınızla ve kullandığınız cihazla ilişkilendirilebilir.

Satın Alım Verileri:

Hizmetleri kullanımınız sırasında uygun olduğu kapasitede herhangi bir sanal ürün satın almayı tercih ederseniz biz
ve üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımız, bu sanal ürünlerin ödemesini gerçekleştirebilmek için şu Kişisel Verileri
toplayabiliriz: Satın alım geçmişi (bu, üçüncü taraflar tarafından toplanan ve işlenen ödeme yöntemi ayrıntılarını
veya banka bilgilerini İÇERMEZ).

İşleme Amacı

Kişisel Verileri çeşitli ticari amaçlar doğrultusunda işlemekteyiz, bu amaçlar şu şekildedir:

Ürünleri, Hizmetleri veya Talep Edilen Bilgileri Sağlama kapsamında kullanıcı bilgilerini ve hesaplarını yönetmek;
sorulara, yorumlara ve diğer taleplere yanıt vermek; Hizmetlerimiz dahilindeki belirli alan, işlev ve özelliklere
erişim sağlamak; müşteri veya teknik destek taleplerine yanıt vermek ve etkinliklere kayıt olabilmenizi sağlamak.

Yönetimsel Amaçlar kapsamında hizmetlerimize olan ilgiyi ve bağlılığı ölçmek; araştırma ve geliştirme
gerçekleştirmek; yeni ürünler ve Hizmetler geliştirmek ve oluşturmak; dahili kalite kontrolünü tesis etmek; kimlik
doğrulaması yapmak; hesabınız, Hizmetlerimizdeki aktiviteleriniz ve politika değişiklikleri hakkında sizinle
iletişimi kurmak; satın alınan ürünler veya Hizmetler için finansal bilgilerinizi ve diğer ödeme yöntemlerinizi
işlemek; başvuruları ve alışverişleri işlemek; izin verilmeyen veya yasa dışı aktivitelerin gerçekleşmesini önlemek
ve şartlarımızı yürürlüğe koymak.

Ürünlerimizi ve Hizmetlerimizi Pazarlama kapsamında yeni içeriklerle ve hizmetlerle birlikte ilgi çekebilecek
teklifler, ürünler ve Hizmetler hakkında materyaller sağlamak. Bu materyalleri size ilgili yasaların izin verdiği
kapasitede sağlayabiliriz. Bu amaçlara içerikleri, reklamları ve teklifleri biçimlendirmek; ilginizi çekebilecek
teklifler, ürünler ve hizmetler hakkında size bilgi vermek; size ve sponsorlarımıza Hizmet sağlamak ve Kişisel
Verilerinizi sağladığınızda belirtilen veya izin verdiğiniz diğer amaçlar da dahildir.

Bizimle bu tarz iletişimler kurmamaya karar vermeniz durumunda lütfen size ulaştırılan iletişim e-postalarında
bulunan abonelikten çıkış talimatlarını takip edin.

Sizinle İletişim Kurmak kapsamında hizmetlerimiz hakkında bilgi talep ettiğinizde e-posta adresi, telefon numarası
veya posta adresi gibi Kişisel Verileri toplamak; müşteri desteği veya teknik destek talebinde bulunmak veya diğer
her türlü iletişimi sağlamak.

Anket Düzenleme kapsamında anketlere katılmanız için sizinle iletişim kurmak. Katılmaya karar verirseniz Kişisel
Verilerinizi de kapsayabilecek belirli bilgileri sağlamanız istenebilir.

Forumlarımız, bloglarımız, sohbet ve mesajlaşma hizmetlerimiz ve sosyal medya sayfalarımız gibi İnteraktif
Özelliklerimizi Kullanabilmenizi Sağlamak. Jam City ve Hizmetlerimizi kullanan diğer bireyler, bu interaktif
özellikler aracılığıyla gönderdiğiniz veya kullanılabilir kıldığınız bilgileri toplayabilir. Bu kanalların herkese
açık bölümlerinde paylaşılan bilgiler “herkese açık” olarak değerlendirilir ve burada mevzubahis olan gizlilik
korumalarına tabi değildir.

Çekiliş veya Yarışmalara Kayıt Olabilmenizi Sağlama kapsamında sağladığınız iletişim bilgilerini çekiliş veya
yarışma ve diğer tanıtım, pazarlama veya ticari amaçlar için yasalara uygun şekilde kullanılabilir. Bazı bölgelerde,
kazananların bilgilerini herkese açık bir şekilde paylaşmamız gerekmektedir.

Kimlik Gizliliği ve Yığın Bilgiler. Sizinle ilgili Kişisel Verileri ve diğer bilgileri, kimliği gizlenmiş demografik
bilgileri, kimliği gizlenmiş konum bilgileri, kimliği gizlenmiş veya toplu trendler, raporlar veya istatistikler,
Hizmetlerimize erişmekte kullandığınız bilgisayar veya cihaz hakkında kimliği gizlenmiş veya yığın bilgiler veya
oluşturduğumuz diğer analizler gibi kimliği gizlenmiş ve/veya yığın bilgiler oluşturmak için kullanabiliriz.

Diğer Kullanımlar

Kişisel Verileri meşru menfaatlerimiz, araştırmalar (pazarlama araştırmaları dahil), ağ ve bilgi güvenliği ve
sahteciliği önlemek için kullanabiliriz. Ek olarak Jam City Kişisel Verileri, Kişisel Verileri sağladığınız sırada
açık bir şekilde belirtildiği şekilde veya rızanız doğrultusunda diğer amaçlar için de kullanabilir.

Çerezler, Piksel Etiketleri/Web İşaretçileri, Analytics Bilgileri, Mobil Cihaz Tanımlayıcıları ve İlgi
Alanına Dayalı Reklamcılık

Biz ve Hizmetler üzerinde içerik, reklam veya diğer işlevler sağlayan üçüncü taraflar çerez, piksel etiketleri,
yerel depolama ve diğer teknolojileri (“Teknolojiler”) kullanarak Hizmetler aracılığıyla otomatik olarak bilgi
toplayabiliriz. Teknolojiler, Hizmetlerimizi ziyaret ettiğinizde veya onlarla etkileşime geçtiğinizde belirli
bilgileri kaydetmemizi sağlayan; bilgisayarınıza, tabletinize, mobil cihazınıza veya diğer cihazlara yerleştirilen
küçük veri dosyalarıdır.

Çerezler. Çerezler, ziyaretçilerin tercihlerinin kaydedilmesini sağlayan ve cihaz tarayıcılarına yerleştirilen küçük
metin dosyalarıdır. Çoğu tarayıcı, çerezleri engellemenizi ve silmenizi mümkün kılar. Ancak bunu yaparsanız
Hizmetler doğru şekilde çalışmayabilir.

Piksel Etiketleri/Web İşaretçileri. Piksel etiketleri (web işaretçisi olarak da bilinir), kullanıcının ilgili web
sayfası üzerindeki hareketleri hakkında bilgi toplayan ve Hizmetlere yerleştirilen kodlardır. Piksellerin kullanımı
örneğin bir kullanıcının hangi web sayfasını ziyaret ettiğini veya hangi reklama tıkladığını takip edebilmemizi
sağlar. Ayrıca mesajların açılıp açılmadığını, kullanıcıyı eyleme sevk edip etmediğini veya mesajın yönlendirilip
yönlendirilmediğini anlamak için e-postalara da web işaretçileri yerleştirebiliriz.

Mobil Cihaz Tanımlayıcıları. Mobil cihazınız veya tabletiniz ile ilişkilendirilmiş reklam tanımlayıcısını (Apple
IDFA ve Google Reklam Kimliği gibi) reklam verenlerle paylaşabiliriz. Reklam tanımlayıcısı, reklam verenlerin
ilginizi çekebilecek reklamlar sunabilmesini sağlamak için cihazınızı tanımlayan, harflerden ve rakamlardan oluşan
bir koddur. Apple IDFA’i yalnızca Apple tarafından izin verildiği şekilde; Google Reklam Kimliğini ise yalnızca
Google tarafından izin verildiği şekilde kullanıyoruz. Reklam tanımlayıcıları ve reklam takibi mobil cihazınız
tarafından varsayılan olarak etkinleştirilmektedir. Mobil cihazınızın gizlilik ayarlarını kullanarak cihaz reklam
kimliğini sıfırlayabilir veya cihaz reklam kimliğinin kullanımını kısıtlayabilirsiniz.
Bazı durumlarda cihaz reklam kimliğini sıfırlamak için işletim sistemini yeniden başlatmanız gerekebilir.

Analytics. Hizmetlerimize gelen ziyaretçi davranışları ve demografik ziyaretçi bilgileri hakkında bilgi toplamak
için Google Analytics kullanabiliriz. Google Analytics hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.google.com/policies/privacy/partners adresini ziyaret
edin. Hizmetleri kullanımınız sonucunda ortaya çıkan verilerin Google tarafından toplanmasını ve işlenmesini http://tools.google.com/dlpage/gaoptout adresine giderek
devre dışı bırakabilirsiniz.

Bu Teknolojileri kullanımımız, şu şekilde genel kategorilere ayrılmıştır:

Çalışma İçin Gerekli. Bu kategori Hizmetlerimize, uygulamalarımıza ve sıra dışı site davranışlarını tanımlamamızı,
sahteciliği engellememizi ve güvenliği artırmamızı veya alışveriş sepeti, kayıtlı arama ya da benzer işlevleri
kullanabilmenizi sağlayan araçlarımıza erişiminizi sağlayan Teknolojileri içerir;

Performans İlişkili. Teknolojileri, ziyaretçilerimizin Hizmetleri nasıl kullandığını anlamamızı sağlayan analiz
işlemlerimiz kapsamında Hizmetlerimizin performansını değerlendirmek için kullanabiliriz;

İşlev İlişkili. Hizmetlerimize erişirken veya Hizmetlerimizi kullanırken size gelişmiş işlevler sunabilmemizi
sağlayan Teknolojiler kullanabiliriz. Buna, Hizmetlerimize giriş yaptığınızı tespit etmek veya belirli
tercihlerinizi, ilgilerinizi veya görüntülediğiniz eski ögeleri takip etmek de dahil olabilir;

Reklam veya Hedef İlişkili. İlginizi çekebilecek reklamlar da dahil olmak üzere içerikleri ulaştırmak için kendi
Hizmetlerimizde veya üçüncü şahısların dijital mülkiyetlerinde birinci taraf veya üçüncü taraf Teknolojileri
kullanabiliriz.

Çerezler ve İlgiye Dayalı Reklamcılık

Tarayıcınızın veya cihazınızın imkan sağladığı ölçüde Teknolojilerin cihazınıza yerleştirilmesini durdurabilir veya
kısıtlayabilir ya da onları kaldırabilirsiniz. Çerezlere dayalı tercihlerin mobil uygulamalarda mevcut olmadığını
lütfen unutmayın. Bir mobil cihazdaki mobil uygulamalar için ayrı ayrı tercihler yapmak için DAA’nın AppChoices
uygulamasını cihazınızın uygulama mağazasından indirebilirsiniz. Ek olarak bazı cihazlarda tercihinizi geçerli
kılabilmek için cihazınızın platform kontrollerini kullanabilirsiniz (örn.: Android ve iOS).

Çevrimiçi reklamcılık endüstrisi aynı zamanda veri ortaklarından ve öz denetim programlarına katılan diğer reklam
ortaklarından hedefli reklam alımını devre dışı bırakabileceğiniz web sitelerini de sağlamaktadır. www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp, http://www.youronlinechoices.eu, https://youradchoices.ca/choices ve www.aboutads.info/choices adreslerinden bunlara erişebilir ve hedefli
reklamcılık ve tüketici tercihi ve gizliliği hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Bunları her tarayıcıda ve her cihazda ayrı olarak devre dışı bırakmanız gerektiğini lütfen unutmayın. AdChoices
bağlantısı içeren üçüncü taraf web sitelerindeki reklamlar zamanla ve farklı web sitelerinden reklam ortakları
tarafından bilgilere dayanarak size yönlendirilmiş olabilir. Bu reklamlar, reklam ortaklarının bu bilgileri ilgiye
dayalı reklamcılık amaçları için kullanmasını devre dışı bırakan bir mekanizmaya sahiptir.

http://www.jamcity.com/adpartners adresini ziyaret ederek mobil
cihazınıza çerez yerleştirebilecek ve/veya mobil cihazınızdaki çerezlere erişebilecek şirketlerin listesini
görebilir ve bu çerezleri (uygun olduğunda) devre dışı bırakabilirsiniz.

E-posta ve Elektronik İletişim Aboneliğinden Çıkış

Bizden istenmeyen bir e-posta aldıysanız gelecekte bu gibi e-postaları almamak için e-postanın altında bulunan
abonelikten çıkış bağlantısını kullanabilirsiniz. Talep ettiğiniz ürünlere veya Hizmetlere ilişkin alışveriş işlem
e-postaları almaya devam edeceğinizi lütfen unutmayın.
Ayrıca pazarlama tercihleriniz ne olursa olsun, biz ve Hizmetlerimiz ile ilgili belirli tanıtım amaçlı olmayan
iletişim bağlantıları (örn.: Hizmetler veya Gizlilik Politikası’nda yapılacak güncellemeler ile ilgili
bilgilendirmeler) kurabiliriz. Tanıtım e-postalarını size göndermeden önce ilgili yasalar çerçevesinde gerektiğinde
izninizi alırız.

Mobil uygulamamız aracılığıyla bildirimler gönderebiliriz. Ayarları istediğiniz zaman mobil cihazınız üzerinden
değiştirebilirsiniz. Ayrıca mobil uygulamalarımızı kullanırsanız konum bilgilerini de toplayabiliriz. Bunu
engellemek için mobil cihazınızdaki ayarları değiştirebilirsiniz.

“Do Not Track” (“DNT”), kullanıcıların belirli web tarayıcılarında kullanabileceği bir gizlilik
tercihidir. Web tarayıcıları tarafından gönderilen DNT sinyallerine veya benzeri mekanizmalara yanıt vermediğimizi
veya itibar etmediğimiz lütfen unutmayın.

Üçüncü Taraf Web Siteleri/Uygulamalar ve Yazılım Geliştirme Kitleri

Hizmetler diğer web sitelerine/uygulamalara giden bağlantılar içerebilir ve diğer web siteleri/uygulamalar bizim
Hizmetlerimize atıfta bulunabilir veya bunlara giden bağlantılar içerebilir. Bu diğer alan adları ve web siteleri
bizim tarafımızdan kontrol edilmemektedir. Kullanıcılarımıza etkileşime geçtikleri her web sitesinin ve uygulamanın
gizlilik politikasını okumayı tavsiye ediyoruz. Bu gibi diğer web sitelerinin veya uygulamaların gizlilik
uygulamalarını veya içeriklerini desteklemiyor, denetlemiyor veya doğrulamıyor olduğumuz gibi sorumlulukları da
tarafımıza ait değildir. Bu gibi diğer web sitelerini veya uygulamaları ziyaret edişiniz sizin sorumluluğunuzdadır.

Hizmetlerimizin işlevi kapsamında üçüncü taraf API’ler ve yazılım geliştirme kitleri (“SDK’ler”) kullanabiliriz.
API’ler ve SDK’ler reklam ortakları da dahil olmak üzere üçüncü tarafların, ilginizi çekebilecek içerikler sağlamak
amacıyla Kişisel Verilerinizi toplamasına imkan sağlayabilir. API’lerin ve SDK’lerin kullanımı ile ilgili daha fazla
bilgi için lütfen aşağıda belirtilen şekilde bizimle iletişime geçin.

Veri Paylaşımı ve İfşası

Diğer Jam City Kayıtlı Kullanıcıları:

Hizmetlere kaydolur ve oyunlarımızda profil oluşturmak için Kişisel Verilerinizi paylaşırsanız diğer kayıtlı
kullanıcılar kullanıcı adınızı (“Abone Tanımlayıcısı”) görebilecektir. Diğer Abone Bilgilerini Sağlamak isteğe
bağlıdır ve diğer Jam City kullanıcıları ile sahip olmak istediğiniz etkileşim derecesine göre değişiklik
gösterecektir. Kullanıcı adınız herkes tarafından görülebileceği için Abone Tanımlayıcısı olarak gerçek adınızı
kullanmamanızı tavsiye ederiz, aksi halde diğerleri gerçek dünyadaki kimliğinizi de öğrenebilir.

Hizmet Sağlayıcılar:

Hakkınızda topladığımız Kişisel Verileri üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımız ile paylaşabiliriz. Kişisel bilgileri
emanet ettiğimiz hizmet sağlayıcı türlerine Hizmetlerin tedarikini, talep ettiğiniz bilgilerin, ürünlerin ve diğer
hizmetlerin tedarikini, pazarlama ve reklamcılık, analiz, müşteri hizmetleri aktiviteleri ve bilişim teknolojileri
ile ilgili hizmetleri tedarik eden hizmet sağlayıcılar dahildir.

Pazarlama – İlgiye Dayalı Reklamcılık ve Üçüncü Taraf Pazarlaması:

Hizmetlerimiz aracılığıyla üçüncü taraf reklam ortaklarının, Teknolojilerini ve diğer takip araçlarını kullanarak
aktiviteleriniz ve cihazınız hakkında bilgi (örn.: IP adresi, mobil tanımlayıcılar, ziyaret edilen sayfalar, konum,
saat) toplamasına izin verebiliriz. Ayrıca bu bilgileri ve farklı bilgileri (demografik bilgileri ve geçmişe dair
satın alım geçmişi gibi) birleştirebilir ve üçüncü taraf reklam ortaklarımız ile paylaşabiliriz. Bu reklam ortakları
bu bilgileri (ve diğer web sitelerinden toplanan benzer bilgileri), ağları dahilindeki üçüncü taraf web sitelerini
ziyaret ettiğinizde hedefli reklamlar sağlamak amacı ile kullanabilir. Bu uygulamaya genellikle “ilgiye dayalı
reklamcılık” veya “kişiselleştirilmiş reklamcılık” denir. Kişisel Verilerinizi üçüncü taraf reklam ortakları ile
paylaşmamayı tercih ediyorsanız yukarıdaki talimatları takip edebilirsiniz.

Bizi veya Diğerlerini Koruyucu İfşalar:

Kişisel Verilerinizi, diğer hesap bilgilerinizi ve içeriklerinizi şu amaçlarda gerekli veya uygun olduğuna kanaat
getirdiğimiz takdirde erişime açabilir, saklayabilir ve ifşa edebiliriz:
Hukuki yaptırımlar veya ulusal güvenlik talepleri ve mahkeme kararı veya ihzarı gibi yasal süreçler;
politikalarımızı veya anlaşmalarımızı icra etmek; alacağımız olan meblağları tahsil etmek; fiziksel hasar veya
finansal kayıpları önlemek için gerekli veya uygun gördüğümüzde veya şüphe duyulan ya da gerçekleşmiş bir yasa dışı
faaliyetin soruşturulması veya adli takibatı durumu veya iyi niyet dahilinde paylaşımın gerekli veya makul olduğuna
inandığımız durumlar.

Sosyal Ağ Hizmetleri:

Jam City hesabı profilinizdeki bilgileri (Kişisel Veriler de dahil), Jam City hesabınızı bağladığınız Sosyal Ağ
Hizmeti ile geliştirilmiş hizmetler sağlayabilmek için paylaşabiliriz. Bu üçüncü taraflar Kişisel Verilerinize
sadece bu amaçla erişebilirler (Kişisel Verilerinize Jam City hizmetinden bağımsız olarak meşru bir şekilde
ulaşmadıkları sürece) ve başka bir amaç ile paylaşamaz veya kullanamazlar.

Ticari Aktarımlar:

Jam City, bir şirket birleşimi, şirket devri, tasfiye, reorganizasyon, varlık satın alımı veya satılması, hizmetin
başka bir sağlayıcıya aktarımı veya iflas durumlarında, Kişisel Verileriniz de dahil olmak üzere varlıklarının bir
kısmını veya bütününü satabilir, aktarabilir veya farklı şekillerde paylaşabilir.

Kişisel Verilerdeki Bireysel Haklar

Bir Jam City kullanıcısı olarak, ilgili yasalar çerçevesinde bu bölümde açıklanan haklara sahipsiniz. Haklarınızı
kullanmak veya haklarınız hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız lütfen bu Gizlilik Politikası’nın altındaki
iletişim bilgileri üzerinden bize ulaşın. Bu haklardan bazılarının nizami ön koşullarının olabileceğini ve bu
nedenle size veya bulduğunuz duruma uygun olmayabileceğini lütfen unutmayın.

  • Erişim hakkı

Kişisel Verilerinizi işlediğimizi ve Kişisel Verilerinize eriştiğimizi onaylama yetkisine sahip olabilirsiniz.
İşleme ile ilgili bir sorunuz varsa veya işlediğimiz Kişisel Verileriniz hakkında daha fazla bilgi edinmek
istiyorsanız istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilir ve daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

  • Düzeltme hakkı

Hatalı bir şekilde sakladığımız bilgileri düzeltmemizi talep etme hakkına sahip olabilirsiniz.
Ayrıca tamamlayıcı bir beyan sunarak eksik kişisel verileri tamamlama hakkınız da bulunabilir.

  • Silinme / unutulma hakkı

Kişisel Verilerinizi kalıcı olarak silmemizi talep etme hakkınız olabilir. Örneğin Kişisel Verilerin, toplanma veya
işlenme amacına yönelik herhangi bir işlevinin kalmadığına inanıyorsanız böyle bir talepte bulunabilirsiniz.

  • İşleme aktivitelerini kısıtlama hakkı

İşleme aktivitelerimizi kısıtlama hakkına sahip olabilirsiniz. İşleme aktivitelerimizi kısıtlamayı tercih ederseniz
ilişkili olduğu için Hizmetlerimizi kullanamayabilirsiniz.

  • Veri taşınabilirliği hakkı

Kişisel Verilerinizi yapısal, yaygın şekilde kullanılan ve makinede okunabilir bir formatta göndermemizi ve bu
verileri başka bir denetleyiciye aktarmamızı talep etme hakkınız olabilir.

  • İtiraz Hakkı

Kişisel Verilerinizi işlememize itiraz etme hakkına sahip olabilirsiniz. İşleme aktivitelerimize itiraz etmeyi
tercih ederseniz, Hizmetlerimizin tamamını kullanamayabilirsiniz.

  • Bir denetleme mercisine şikayette bulunma hakkı

Kişisel Verilerinizi kullanış biçimimizden memnun değilseniz sorunu çözmek için istediğiniz zaman bize
ulaşabilirsiniz. Ancak bir denetleme mercisine şikayette bulunma hakkınız da her zaman için mevcuttur.

  • Rızayı Geri Çekme Hakkı

Kişisel Verilerinizi rızanıza dayalı olarak işliyor olsak da bu rızayı istediğiniz zaman geri çekme hakkına sahip
olabilirsiniz. Rızanızı geri çekmeniz, geri çekmenizden önce rızanıza dayalı olarak yapılan işlemlerin meşruiyetini
etkilemeyecektir.

Yukarıda belirtilen haklardan herhangi birini kullanmak istiyorsanız lütfen şu bağlantıya tıklayarak bir müşteri
destek formu doldurun: http://support.jamcity.com/gdpr. Bu gibi
talepleri ilgili yasalar gereğince işlemekteyiz. Jam City, gizliliğinizi korumak amacıyla talebinizi
gerçekleştirmeden önce kimliğinizi doğrulayacak adımlar atabilir.

Güvenlik

Jam City Kişisel Verilerinizi korumayı önemsemektedir; bu nedenle Kişisel Verilerinizin güvenli ve bu Gizlilik
Politikası’na uygun bir şekilde işlendiğinden emin olmak için bazı adımlar atmaktayız. Teknolojinin durumu, uygulama
maliyetleri ve işlemenin doğası, kapsamı, bağlamı ve amacı ile birlikte gerçek kişilerin hak ve özgürlüklerinin
çeşitli olasılık ve önem riskini göz önünde bulundurarak, ilgili yasalar gereğince riske uygun seviyede bir güvenlik
seviyesi sağlamak için gerekli teknik ve kurumsal önlemleri almış bulunmaktayız.

Ne yazık ki internetin %100 güvenli olması garanti edilememektedir, bu nedenle bize sağladığınız Kişisel Verilerin
güvenliğini garanti altına alamamaktayız. İlgili yasaların mümkün kıldığı çerçevede, kasıtsız olarak ortaya çıkan
ifşa durumlarında sorumluluk kabul etmemekteyiz.

Oltalama

Jam City, kimlik hırsızlığı ve “oltalama” olarak da bilinen eylemlerle yakından ilgilenmektedir.
Sizi kimlik hırsızlığından korumak için bilgilerinizi güvenli çok yüksek bir önceliğimizdir.
Hiçbir zaman kredi kartı bilgilerinizi, “hesap numaranızı”, giriş parolanızı veya kimlik numaranızı güvenli olmayan
veya talep edilmemiş bir e-posta veya telefon görüşmesinde istemeyiz. Oltalama hakkında daha fazla bilgi almak için
Federal Ticaret Komisyonu’nun web sitesini ziyaret edin.

Uluslararası Aktarım

Bilgileriniz, gizlilik yasaları bulunduğunuz bölgedeki kadar koruyucu olmayan farklı bir eyalette, ilde, ülkede veya
yasal yetki alanında bulunan bilgisayarlara aktarılabilir veya buralarda saklanabilir. Amerika Birleşik Devletleri
dışında bulunuyorsanız ve Kişisel Verilerinizi bizimle paylaşmayı tercih ediyorsanız Jam City, Hizmetleri
sağlayabilmek adına Kişisel Verilerinizi Amerika Birleşik Devletlerine aktaracak ve orada işleyecektir. Böyle
durumlarda, Kişisel Verilerinizin koruma seviyesinin sözleşmeye bağlı olarak bulunduğunuz yasal yetki alanındaki ile
tutarlı olmasını sağlarız.

Muhafaza Periyodu

Hizmetlerimizi kullandığınız sürece veya toplanma amacını gerçekleştirmek, anlaşmazlıkları çözmek, yasal savunma
tesis etmek, denetim gerçekleştirmek, meşru ticari amaçlar gözetmek, anlaşmalarımızı icra etmek ve ilgili yasalara
uymak amacıyla gerektiği sürece Kişisel Verilerinizi saklarız.

Çocuk Gizlilik Politikası

Çocukların çevrimiçi gizliliğini korumak bizim için çok önemlidir. Genellikle Hizmetlerimiz 13 yaşın (veya yerel
yasaların gerektirdiği başka bir yaşın) altındaki çocuklara yönelik değildir ve Hizmetler çocuklardan kasıtlı olarak
Kişisel Veri toplamaz.

Çocuklara yönelik olmayan ancak çocukların ilgisini çekebilecek oyunlarda, kullanıcının yaşına göre erişimi
kısıtlayacak bazı adımlar atmaktayız. Bu hizmetlerde kullanıcının 13 yaşın (veya bölgelerindeki uygun yaşın) altında
olduğunu belirtmesi durumunda sosyal medya eklentileri, sohbet özellikleri ve belirli bildirim uyarıları gibi bazı
özelliklere erişimini kısıtlamaktayız. Ayrıca Kişisel Verilerin toplanmasını da kısıtlıyor ve yalnızca Hizmetlerin
dahili işleyişini desteklemek için gerekli olan bilgileri paylaşıyoruz.

Ebeveyn veya vasi iseniz ve Hizmetler ile ilgili endişeleriniz varsa ve çocuğunuzdan toplanan verileri gözden
geçirmek ya da o bilgilerin silinmesini veya düzenlenmesini istiyorsanız privacy@jamcity.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. Bir çocuğun bizimle
Kişisel Verilerini paylaştığını fark edersek yasal bir zorunluluğumuz olmadığı sürece topladığımız her türlü Kişisel
Veriyi siler ve çocuğun hesabını kapatır veya uygun olması durumunda yaş sınırı altındaki kullanıcı deneyimine sahip
olan statüye geçiririz.

Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcılar

Frozen Adventures ve Frozen Free Fall uygulamalarımızda çocuklara ilişkili olarak aşağıdaki üçüncü taraf hizmet
sağlayıcıları kullanıyoruz:

  • Hata raporlama, kilitlenme raporlama ve analiz için Google Crashlytics ve Firebase kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen buradan Google gizlilik politikasına bakın: https://policies.google.com/privacy
  • Müşteri hizmetleri ve SSS için Helpshift kullanmaktayız. Yardım masamıza bir çocuğun ulaşması durumunda, bir
    yanıt verdikten sonra derhal çocuğun e-posta adresini ve diğer kişisel bilgilerini sileriz. Daha fazla bilgi
    için lütfen Helpshift gizlilik politikasını görüntüleyin: https://www.helpshift.com/legal/privacy/
  • Uygulamalarımız web sitemizdeki bu gizlilik politikasına yönlendirmektedir.
    Web sitesindeki sayfa görüntülenmelerini takip etmek için Google Analytics kullanmaktayız. Google
    Analytics’in kullanıcı verilerinizi paylaşmasına izin verilmemektedir. Daha fazla bilgi için lütfen Google
    gizlilik politikasını görüntüleyin: https://policies.google.com/privacy

Ayrıca Frozen Free Fall uygulamamız 12 yaş ve altındaki kullanıcılar için SWRVE analiz sağlayıcısını kullanmaktadır.
SWRVE, yaş sorgulaması sırasında paylaşılan yaş dışında herhangi bir kişisel veri toplamamaktadır. SWRVE, ülke
seviyesinde konum bilgisi toplamaktadır.
Daha fazla bilgi için SWRVE gizlilik politikasını görüntüleyin: https://www.swrve.com/company/privacy

Frozen Adventures uygulamamızda çocuklara ilişkili olarak aşağıdaki üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları kullanıyoruz:

  • Sunucu hizmetleri ve analiz için PlayFab kullanmaktayız. PlayFab, ülke seviyesinde konum bilgisi
    toplamaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen Microsoft gizlilik politikasını görüntüleyin: https://privacy.microsoft.com/en-US/privacystatement
  • Reklam ağı olarak Iron Source kullanmaktayız. Iron Source’un kullanıcıları takip etmesi ve davranışsal
    reklamlar sunmasına izin verilmemektedir. Daha fazla bilgi için lütfen Iron Source gizlilik politikasını
    görüntüleyin: https://developers.ironsrc.com/ironsource-mobile/air/ironsource-mobile-privacy-policy/
  • 12 yaş ve altındaki kullanıcılara bağlamsal reklamlar sunmak için Google Ad Mob kullanmaktayız. Daha fazla
    bilgi için lütfen Google gizlilik politikasını görüntüleyin: https://policies.google.com/privacy
  • Tüm kullanıcılara bağlamsal reklamlar sunmak için Unity Ads kullanmaktayız. Unity Ads kullanıcıları takip
    etmez veya davranışsal reklamlar sunmaz. Daha fazla bilgi için lütfen Unity gizlilik politikasını
    görüntüleyin: https://unity3d.com/legal/privacy-policy

 

Kids Privacy Assured by PRIVO: COPPA Safe Harbor Certification

Jam City, PRIVO Kids Privacy Assured COPPA Safe Harbor Certification Programının (“Program”) bir üyesidir. Program
sertifikası, PRIVO Mührüne tıklanarak görüntülenebilen doğrulama sayfasında listelenen dijital mülkiyetlerde
geçerlidir. PRIVO, çocukların çevrimiçi olarak toplanan kişisel bilgilerinin korunmasına kendini adamış üçüncü taraf
bir kuruluştur. Bu sayfada gösterilen PRIVO COPPA sertifika Mührü, Jam City’nin COPPA uyumlu gizlilik uygulamalarını
yerine getirdiğini ve PRIVO’nun gözetim ve tüketici anlaşmazlıkları çözüm sürecine bağlı olduğunun göstergesidir.
Gizlilik uygulamaları ile ilgili sorularınız veya endişeleriniz varsa lütfen 1-800-819-0199 numaralı telefondan veya
privacy@jamcity.com e-posta adresinden bize ulaşın. Bize ulaştıktan sonra
da endişeleriniz devam ederse privacy@privo.com adresini kullanarak doğrudan
PRIVO’ya ulaşabilirsiniz.

Bizimle İletişim

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili bir sorunuz varsa veya bu politikada belirtiği üzere haklarınızı kullanma
talebinde bulunmak istiyorsanız lütfen şu adres üzerinden bize ulaşın:

 

Jam City, Inc.

3562 Eastham Drive

Culver City, CA 90232

 

privacy@jamcity.com

 

Veri Koruma Yetkilisi: dpo@jamcity.com

 

AB Temsilcisi:

 

Rivacy GmbH

Hammerbrookstr. 90, 20097 Hamburg, Germany

info@rivacy.eu


 

 

Güncellenme Tarihi: 31 Mayıs 2019KULLANIM ŞARTLARI
Lütfen Jam City, Inc. (“Şirket”) tarafından sunulan yazılımı kullanmadan önce kullanım şartlarını (“Sözleşme”) dikkatlice okuyun. Şirket mobil uygulamasını (her biri “Uygulama” olarak anılacaktır), yazılımını ve/veya Uygulama veya yazılım tarafından herhangi bir şekilde erişilen, saklanan veya kullanılan herhangi bir veriyi veya içeriği indirerek, kullanarak veya erişim sağlayarak bu Sözleşmenin şart ve koşullarını okuduğunuzu ve onlara tabi tutulmayı kabul ettiğinizi teyit etmiş olursunuz. Sözleşmenin tüm şart ve koşullarını kayıtsız şartsız kabul etmiyorsanız Yazılımı kullanma hakkınız bulunmamaktadır ve yazılımı tüm cihazlarınızdan derhal kaldırmanız gerekmektedir. Yazılımın yasaklandığı durumlarda kullanımı hükümsüzdür. Yazılımın kullanımı Jam City’nin bu Sözleşmeye de referans ile dahil edilen Gizlilik Politikası’na tabidir.TAHKİM İLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI: BU ŞART VE KOŞULLARI KABUL ETTİĞİNİZDE, SİZ VE JAM CITY ARASINDA ÇIKABİLECEK HERHANGİ BİR UYUŞMAZLIĞI MAHKEMEDEN ZİYADE BAĞLAYICI, BİREYSEL TAHKİM İLE ÇÖZECEĞİNİZİ KABUL ETMİŞ SAYILIRSINIZ (İSTİSNALAR HARİÇ). TAHKİM İLE İLGİLİ DETAYLAR İÇİN (TAHKİMDEN VAZGEÇME PROSEDÜRÜ DE DAHİL) LÜTFEN “UYUŞMAZLIK ÇÖZÜMÜ” ADLI 17. BÖLÜMÜ DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ.

  1. YAZILIMA ERİŞİM.
    Jam City, Inc. web sitesini gezmek veya bir Jam City oyununa erişmek de dahil olmak üzere Yazılıma erişirken veya onu kullanırken bu Kullanım Şartlarını ve Gizlilik Politikası’nı kabul edersiniz. Ayrıca Yazılım üzerinde bir hesap (“Hesap”) da açmanız gerekebilir. Bu sözleşmenin şart ve koşullarına tabi olmak kaydıyla Şirket size Yazılımın yalnızca kendi kişisel ve ticari olmayan ve üçüncü bir tarafın çıkarları için olmayan kullanımınıza mahsus bir kopyasını kişisel bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza yüklemek ve kullanmak için münhasır olmayan, aktarılamaz ve devredilemez lisans (alt lisansı verilemez) sağlamaktadır. Yazılım sahipliği ve işletimi Şirkete aittir. Şirket, herhangi bir özelliğin, veri tabanının veya içeriğin mevcudiyeti de dahil olmak kaydıyla Yazılımı istediği zaman değiştirebilir, askıya alabilir veya kullanımdan kaldırabilir. Ayrıca Şirket belirli özellikler ve hizmetler üzerinde bazı kısıtlamalar koyabilir veya Yazılıma olan erişiminizi herhangi bir uyarı veya mesuliyet olmaksızın kısmen veya bütünüyle kısıtlayabilir. Şirket tamamen kendi takdirine bağlı olmak kaydıyla Şirketin web sitesinde (http://www.jamcity.com adresindedir) bir bildiri yayınlayarak veya e-posta ya da Yazılım aracılığıyla size bir bildiri göndererek bu Sözleşmeyi istediği zaman değiştirme hakkını saklı tutar. Bu gibi değişiklikleri incelemek ve bunlar hakkında bilgi sahibi olmak sizin sorumluluğunuzdadır. Böyle bir bildirimin ardından Yazılımı kullanmanız, bu sözleşmenin şart ve koşullarındaki değişiklileri kabul ettiğiniz anlamına gelecektir.
  2. UYGUNLUK
    Yazılımı kullanmanızı sağlayacak bir Hesap oluşturabilmek için en az 13 yaşında (veya ülkenizde ve/veya ikamet ettiğiniz eyaletteki uygun asgari yaşta) olmalısınız. 18 yaşından daha küçükseniz Yazılımı yalnızca ebeveyniniz veya yasal vasiniz bu Sözleşmeyi okuyup kabul ettiği takdirde kullanabilirsiniz. Yazılımı kullanarak bu Sözleşmeyi incelediğinizi ve kabul ettiğinizi beyan ve tekeffül etmiş olursunuz (siz veya uygun olduğunda ebeveyniniz ya da yasal vasiniz). Yazılımımızı kullanan 18 yaş altı çocukların eylemlerinden ebeveynler veya vasiler sorumludur.Şirkete şunları beyan ve tekeffül edersiniz: (i) Siz bir bireysiniz (örn.: şirket değilsiniz); (ii) paylaştığınız tüm kayıt bilgileri doğru ve gerçeğe uygundur; (iii) bu bilgilerin doğruluğunu sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır. Ayrıca Yazılımı kullanmaya ve erişim sağlamaya yasal olarak izniniz olduğunu ve Yazılımın seçimi, kullanımı ve erişimine dair tüm sorumluluğun size ait olduğunu teyit etmiş olursunuz. Bu Sözleşme, yasaların izin vermediği yerlerde geçersizdir ve bu yetki alanlarında Yazılıma erişim hakkı iptal edilir.
  3. ERİŞİMİ VE HESABI SONLANDIRMA HAKKI
    BU KULLANIM ŞARTLARINA UYMAMANIZ VEYA ŞİRKETİN BU ŞARTLARA UYMADIĞINIZA DAİR ŞÜPHELERİ OLMASI YA DA YAZILIMIN YASA DIŞI VEYA UYGUNSUZ KULLANIMININ TESPİT EDİLMESİ YA DA BUNDAN ŞÜPHELENİLMESİ DURUMUNDA ŞİRKET, FARKLI YASAL YOLLARIN ÖNÜNÜ KAPATMAKSIZIN, HESAPLARI YA DA ŞİRKET YAZIMILIMINA OLAN ERİŞİMİNİZİ SİZE BİLGİ VEREREK VEYA VERMEYEREK KISMEN VEYA BÜTÜNÜYLE SINIRLAYABİLİR, ASKIYA ALABİLİR, SONLANDIRABİLİR, DÜZENLEYEBİLİR VEYA SİLEBİLİR. HESAP KAPATILMASI VEYA SINIRLANDIRILMASI SONUCUNDA KULLANICI ADINIZI VE KARAKTERİNİZİ, YAZILIMI KULLANIMINIZ İLE İLİŞKİLİ HER TÜRLÜ FAYDA, AYRICALIK, KAZANILAN ÖGELER VE SATIN ALINAN ÖGELERLE BİRLİKTE KAYBEDEBİLİRSİNİZ VE ŞİRKET BU GİBİ KAYIP VEYA SONUÇLAR DOĞRULTUSUNDA ZARARINIZI TAZMİN ETME YÜKÜMLÜLÜĞÜNE SAHİP DEĞİLDİR.FARKLI YASAL YOLLARIMIZIN ÖNÜNÜ KAPATMAKSIZIN, BİR RİSK YARATTIĞINA, MUHTEMEL YASAL MESULİYETLERE YOL AÇTIĞINA, ÜÇÜNCÜ TARAFLARIN FİKRİ MÜLKİYETLERİNİ İHLAL ETTİĞİNE VEYA ŞARTLARIMIZIN YA DA POLİTİKALARIMIZIN LAFZINA VE RUHUNA AYKIRI OLDUĞUNA KANAAT GETİRMEMİZ DURUMUNDA ŞİRKET YAZILIMI VE KULLANICI HESAPLARINI KISMEN VEYA BÜTÜNÜYLE KISITLAYABİLİR, ASKIYA ALABİLİR VEYA SONLANDIRABİLİR, OYUNLARIMIZA, SİTELERİMİZE VE İÇERİKLERİNE, YAZILIMA, HİMZETLERE VE ARAÇLARA ERİŞİMİ ENGELLEYEBİLİR, SUNUCUDA SAKLANAN İÇERİKLERİ KISITLAYABİLİR VEYA KALDIRABİLİR VE KULLANICILARIN YAZILIMA ERİŞİMİNİ ENGELLEMEK İÇİN TEKNİK VE YASAL ÖNLEMLER ALABİLİR. EK OLARAK ŞİRKET UYGUN KOŞULLARDA VE KENDİ TAKDİRİNE BAĞLI OLMAK KAYDIYLA ÜÇÜNCÜ TARAF FİKRİ MÜLKİYET HAKLARINI TEKRAR EDEREK İHLAL EDEN KULLANICILARIN HESAPLARINI ASKIYA ALABİLİR VEYA SONLANDIRABİLİR.
  4. YAZILIM İÇERİĞİ.
    Yazılımda gösterilen veya uygulanan tüm materyaller (herhangi bir oyun, başlık, bilgisayar kodu, tema, nesne, karakter, karakter adı, hikaye, diyalog, slogan, konsept, sanat eseri, animasyon, ses, müzik kompozisyonu, ses/görsel efekt, işletim yöntemi, telif hakkı, dokümantasyon, oyun içi sohbet dökümü, karakter profili bilgisi, Şirket oyun istemcisi tarafından oynanan oyunların kaydı, Şirket oyun istemcisi ve sunucu yazılımı dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) telif haklarınca korunmaktadır. Yazılım aracılığıyla ulaşılan tüm içeriklerdeki tüm telif hakkı bildirilerine, ticari marka kurallarına, bilgilerine ve kısıtlamalarına uymanız gereklidir ve herhangi bir içerik, üçüncü taraf gönderisi veya sahibi olmadığınız diğer mülkiyetleri kullanamaz, kopyalayamaz, çoğaltamaz, düzenleyemez, yayımlayamaz, yayınlayamaz, gönderemez, dağıtamaz, uygulayamaz, yükleyemez, gösteremez, lisanslayamaz, satamaz veya herhangi bir amaç için şu şekillerde kendi çıkarınız için kullanamazsınız: (i) İlgili sahiplerinin önceden bildirilmiş yazılı açık izni olmaksızın ve (ii) herhangi bir üçüncü taraf hakkını ihlal edecek şekilde.Yazılımı bütünüyle veya kısmen düzenleyemez, yayımlayamaz, yayınlayamaz, devri veya satışında yer alamaz, çoğaltamaz (1. bölümde açık şekilde belirtildiği durumlar hariç), baz alarak benzer işler oluşturamaz, dağıtamaz, gerçekleştiremez, gösteremez veya herhangi bir şekilde kendi çıkarınız için kullanamazsınız.Yazılımı kullanımınız sırasında siz ve diğer kullanıcılar Şirket tarafından Yazılım Kapsamında kullanılabilecek ve belirli diğer kullanıcılara görünür olabilecek bilgiler sağlayabilirsiniz. Yazılım üzerinde bilgi veya içerik gönderimi yaparak veya farklı şekillerde Şirkete veya Yazılım kapsamında içerik, materyal veya bilgi sağlayarak (toplu olarak “Kullanıcı Gönderileri”), Şirketin bu gibi Kullanıcı Gönderilerine dair kendi çıkarları doğrultusunda münhasır olmayan, dünya çapında, telifsiz, daimi, geri alınamaz ve devredilebilir haklara sahip olabileceğini ve başkalarına da bu hakları tanıyabileceğini ancak Şirketin yalnızca mevcut Gizlilik Politikası’nda JAMCITY.com/privacy belirtilen kişisel verileri bu politika gereğince paylaşacağını anlamış sayılırsınız. Ayrıca işbu sözleşmede Yazılım aracılığıyla yapılmış Kullanıcı Gönderilerinizi kullanma, düzenleme, çoğaltma, dağıtma, benzer işler hazırlamada faydalanma, gösterme ve uygulama haklarını münhasır olmayan bir şekilde Yazılımın işlevi dahilinde ve bu Sözleşmede de belirtildiği kapsamda Yazılımın her kullanıcısına sağlamış sayılırsınız. Bunlara ek olarak Şirketin, tarafınızdan gönderilen Kullanıcı Gönderilerini yeniden düzenleme, değiştirme, benzer işler oluşturmada kullanma, alıntı yapma ve tercüme etme hakkına sahip olduğunu anlamış sayılırsınız. Yazılım aracılığıyla herkese açık olarak veya gizli olarak gönderilmiş ya da paylaşılmış her türlü bilginin, bu içeriği oluşturan kişinin sorumluluğunda olduğunu ve Şirketin herhangi bir içerikteki herhangi bir hatadan veya eksiklikten sorumlu tutulamayacağını anlamış sayılırsınız.Şirketin, Yazılımı kullanımınız sırasında etkileşime geçebileceğiniz diğer kullanıcıların kimliğini garanti edemeyeceğini anlamış sayılırsınız. Ek olarak Şirket, kullanıcıların kendileri hakkında sağladıkları verilerin doğruluğu hakkinde garanti veremez. Yazılımı kullanarak eriştiğiniz tüm içeriklerin riski ve bunlardan dolayı ortaya çıkacak her türlü hasarın veya kaybın sorumluluğu yalnızca size aittir.

    “JAM CITY”, “Cookie Jam”, “Cookie Jam Blast”, “Genies & Gems”, “Panda Pop”, “Panda Jam”, “Mind Jolt”, “Juice Jam”, “Wild Things, Animal Adventure”, “Kitty City” ve “World War Doh” ve ilgili tüm logoları Şirketin tescilli markalarıdır. Tüm hakları saklıdır. Yazılımda görünen ve Şirketin sahip olmadığı tüm tescilli markalar, Şirket ile bağlı, ilişkili veya sponsorlu olsun veya olmasın ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

  5. YÜKÜMLÜLÜKLERİNİZ. Yazılımı, (i) fikri mülkiyet haklarını veya patent haklarını, aleniyet veya gizlilik haklarını veya üçüncü bir tarafın herhangi bir hakkını ihlal edecek; (ii) herhangi bir yasa, kanun, hüküm veya düzenlemeyi ihlal edecek; (iii) zararlı, hileli, aldatıcı, tehditkar, kötü kullanan, taciz edici, onur kırıcı, kaba, müstehcen, karalayıcı, tehlikeli veya farklı şekillerde sakıncalı olan; (iv) Şirketin önceden belirlenmiş yazılı izni olmadan yarışma, çekiliş, takas, reklam veya saadet zinciri gibi ticari aktiviteler ve/veya satış içeren; (v) Şirketin çalışanları veya temsilcileri dahil ve bunlarla kısıtlı olmamak kaydıyla bir kişi veya tüzel kişiyi taklit eden veya (vi) virüs, truva atı, solucan, zaman bombası veya farklı bir zararlı bilgisayar kodu, dosyası veya programı içeren şekillerde kullanmayacağınızı veya bu gibi içerikler göndermeyeceğinizi beyan, tekeffül ve kabul etmiş sayılırsınız. Şirket, herhangi bir içeriği Yazılımdan istediği zaman, herhangi bir gerekçeyle (üçüncü taraf veya yasal mercilerden bu içeriklere dair talep ve suçlamaların alınması veya Şirketin bir önceki cümleyi ihlal ettiğinizi tespit etmesi de dahil ve bunlarla kısıtlı olmamak kaydıyla) veya herhangi bir gerekçe olmaksızın kaldırma hakkını saklı tutmaktadır. Yazılımı kullanarak veya onunla ilişkili olarak yüklediğiniz, gönderdiğiniz, e-posta ile gönderdiğiniz, yayınladığınız veya başka şekillerde yaydığınız her türlü içeriğin sorumluluğu Şirkete değil, yalnızca size aittir ve Şirkete bu gibi içerikleri sağlamak ve Şirkete bu bilgilerin Yazılımla ilişkili ve burada belirtildiği şekilde kullanım hakkını vermek için gerekli tüm haklara sahip olduğunuzu temin edersiniz.
  6. KISITLAMALAR. Yazılım ile bağlantılı tüm aktivitelerinizde her türlü sorumluluk ve risk size aittir. Herhangi bir hileli, kötüye kullanan veya herhangi bir şekilde yasa dışı aktivite Yazılımı kullanma veya Yazılıma erişme hakkınızın sonlandırılmasına gerekçe gösterilebilir. Herhangi bir Şirket kullanıcısından parola, hesap veya kişisel bilgi elde etmek için tasarlanmış veya buna yönelik herhangi bir iletişim veya talep gönderemez veya paylaşamaz ya da gönderilmesine veya paylaşılmasına sebep olamazsınız. Yazılımın herhangi bir bilgisayar ağının güvenliğinin ihlal edilmesinde, parolaların veya güvenlik şifreleme kodlarının kırılmasında, yasa dışı materyallerin (tehditkar veya müstehcen olarak değerlendirilebilecek her türlü materyal de dahil) aktarılması veya saklanmasında veya her türlü yasa dışı aktivitenin gerçekleştirilmesinde kullanılması kesinlikle yasaktır. Yazılım üzerinde herhangi bir Maillist, Listserve, her türlü otomatik yanıtlayıcı veya “spam” ya da Yazılımda oturum açmamışken yürütülen veya etkinleştirilen herhangi bir işlemi ya da Yazılımın düzgün çalışmasını engelleyecek veya Yazılım altyapısı üzerinde makul olmayacak bir yük oluşturacak herhangi bir işlem yapmanıza izin verilmemektedir. Ek olarak Yazılımın herhangi bir kısmının üzerinde veri madenciliği (“crawl”, “scrape” veya “spider”) yapacak herhangi bir manuel veya otomatik yazılım, cihaz veya diğer işlemler yürütmek kesinlikle yasaktır. Yazılımı ters derlemenize, üzerinde ters mühendislik uygulamanıza veya farklı şekillerde Yazılımın kaynak kodunu elde etmeye çalışmanıza izin verilmemektedir.
  7. GARANTİ REDDİ. Şirketin sizinle herhangi özel bir ilişkisi veya size karşı güvene dayalı bir görevi bulunmamaktadır. Şirketin şu konularda kontrol sahibi olmadığını ve harekete geçme görevinin bulunmadığını kabul edersiniz: Hangi kullanıcıların Yazılıma erişim sağladığı; Yazılım aracılığıyla hangi içeriklere eriştiğiniz; Yazılımın veya Yazılım aracılığıyla erişilen içeriğin üzerinizde hangi etkilere sahip olabileceği; Yazılım aracılığıyla erişilen içerikleri nasıl yorumladığınız veya kullandığınız; Yazılıma maruz kalmanız sonucunda hangi eylemleri gerçekleştirdiğiniz. Şirketi, Yazılım aracılığıyla aldığınız veya almadığınız hiçbir içerik üzerinden sorumlu tutamayacağınızı kabul etmiş sayılırsınız. Yazılım bazı insanların incitici veya uygunsuz bulabileceği bilgiler içerebilir veya sizi, bunları içeren web sitelerine yönlendirebilir. Şirket Yazılım içinde bulunan veya aracılığıyla erişilen hiçbir içerik için tekeffül taahhüdünde bulunmamaktadır ve Şirket Yazılım içinde bulunan veya aracılığıyla erişilen materyallerin doğruluğu, telif hakkı uyumluluğu, yasallığı veya uygunluğu konusunda yasal olarak sorumlu tutulamaz. YAZILIM VE ONUNLA İLGİLİ HER TÜRLÜ ŞİRKET HİZMETİ, NE AÇIKÇA NE DE İMA YOLUYLA TİCARİ GARANTİ, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK, İHLAL ETMEME VEYA YAZILIMIN KESİNTİSİZ YA DA HATASIZ OLMASI DA DAHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK KAYDIYLA HİÇBİR BİR GARANTİ OLMADAN, “OLDUĞU GİBİ” ESASI İLE SAĞLANMAKTADIR. BAZI BÖLGELER İMA EDİLEN GARANTİNİN NE KADAR SÜRDÜĞÜNE DAİR KISITLAMALARA İZİN VERMEMEKTEDİR, BU NEDENLE YUKARIDAKİ KISITLAMALAR SİZİN İÇİN GEÇERLİ OLMAYABİLİR.
  8. GİZLİLİK POLİTİKASI. Şirketin kişisel verileri işleyişine dair bilgi almak için lütfen Şirketin www.JAMCITY.com/privacy adresindeki buraya da referans ile dahil edilen mevcut Gizlilik Politikası’nı inceleyin; bu Sözleşmeyi kabul etmeniz durumunda, Şirketin Gizlilik Politikası’na tabi olmayı da kabul etmiş sayılırsınız.
  9. KAYIT OLMA VE GÜVENLİK. Yazılımın bazı unsurlarının kullanım şartı olarak Şirkete kayıt olmanız ve bir parola ve kullanıcı adı (“Şirket Kullanıcı Kimliği”) seçmeniz gerekebilir. Şirkete doğru, tam ve güncel kayıt bilgileri sağlamanız gerekmektedir. Bu koşulun sağlanamaması bu Sözleşmenin ihlaline sebep olarak Hesabınızın derhal sonlandırılmasına yol açabilir. (i) Şirket Kullanıcı Kimliği olarak o kişiyi taklit etme niyeti ile başka bir kişinin adını seçemez veya kullanamaz ya da (ii) Şirket Kullanıcı Kimliği olarak uygun izinler olmadan hakları sizden başka bir kişiye ait olabilecek bir isim kullanamazsınız. Şirket, kendi takdirine bağlı olarak bir Şirket Kullanıcı Kimliğini kaydetmeyi reddetme veya iptal etme hakkını saklı tutar. Parolanızın gizliliğini sağlamak sizin sorumluluğunuzdadır.
  10. TAZMİNAT. Şirketi, Şirketin ana şirketlerini, bağlı kuruluşlarını, iştiraklerini, yetkililerini, yöneticilerini, çalışanlarını ve temsilcilerini şunlardan doğan veya şunlarla ilişkili olan makul yasal ve muhasebe ücretleri de dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla her türlü talep, anlaşmazlık, istek, sorumluluk, zarar, kayıp, maliyet ve masrafa karşı tazmin etmek veya zarar görmemesini sağlama sorumluluğu size aittir: (i) Yazılıma erişiminiz veya Yazılımı kullanımınız, (ii) bu Sözleşmeyi ihlaliniz ve/veya (iii) Hesabınızı kullanarak herhangi bir kişi veya tüzel kişinin fikri mülkiyeti veya başka hakkını sizin veya başka bir üçüncü tarafın ihlal etmesi.
  11. SORUMLULUĞUN SINIRLANDIRILMASI. YASALARIN İZİN VERDİĞİ AZAMİ ÖLÇÜDE, HİÇBİR DURUMDA ŞİRKET VEYA TEDARİKÇİLERİ, YA DA ONLARIN YETKİLİLERİ, YÖNETİCİLERİ, ÇALIŞANLARI VEYA TEMSİLCİLERİ YAZILIM İLE VEYA BU SÖZLEŞMENİN KONUSU İLE İLİŞKİLİ HİÇBİR SÖZLEŞME, İHMAL, HAKSIZLIK, KUSURSUZ SORUMLULUK VEYA DİĞER HER TÜRLÜ YASAL VEYA HAKKANİYETE UYGUN DURUM ALTINDA ŞUNLARDAN SORUMLU TUTULAMAZ: (I) TOPLAMDA TARAFINIZDAN ÖDENEN ÜCRETLERİN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNDEN FAZLA VEYA 100 $’IN ÜSTÜNDEKİ TUTARLAR; (II) HERT TÜRLÜ DOLAYLI, ARIZİ, ÖZEL, EMSAL, CEZALANDIRICI VEYA DOLAYLI HASAR; (III) VERİ KAYBI VEYA ALTERNATİF ÜRÜN VEYA HİZMETLERİN SAĞLANMA MALİYETİ VEYA (IV) ŞİRKETİN MAKUL KONTROLÜNÜN ÖTESİNDEKİ HER TÜRLÜ DURUM (BU SÖZLEŞMEYE AYKIRI OLARAK MOTORLU BİR TAŞIT KULLANIMI SIRASINDA UYGULAMAYI KULLANMANIZDAN DOĞACAK HER TÜRLÜ HASAR DA DAHİL VE BUNUNLA SINIRLI KALMAMAK KAYDIYLA).
  12. ABONELİK ÜCRETLERİ VE ÖDEMELERİBazı Şirket oyunları aylık bir abonelik planı ve ücretsiz deneme aboneliği sunabilir. Bir abonelik planı satın almanız durumunda, abonelik ücreti Apple cihazı kullanıyorsanız iTunes Hesabınıza; Android kullanıcısı iseniz Google Play hesabınıza yansıtılır. Abonelik planı ücretleri ülkenize göre değişiklik gösterebilir. Aylık abonelik ücretleri, abonelik döneminizin başlangıcında yansıtılır ve iptal etmediğiniz sürece takip eden her ay yansıtılmaya devam eder.Otomatik Olarak Tekrarlayan Ödeme
    Bir Abonelik Planı satın aldığınızda, iptal etmediğiniz veya mevcut aylık abonelik döneminin sona ermesinden en az 24 saat öncesine kadar otomatik yenilemeyi devre dışı bırakmadığınız sürece aboneliğinizin her ay otomatik olarak yenileneceğini onaylamış olursunuz. Aboneliğinizi iptal etmediğiniz sürece, o zamanki aylık abonelik ücreti her ay aboneliğinizin başladığı takvim gününe denk düşen günün 24 saati içinde sağladığınız ödeme yönteminden otomatik olarak çekilecektir. Aylık aboneliğiniz belirli bir ayda bulunmayan bir günde başladıysa bu aylarda ödemeyi uygun gördüğümüz başka bir tarihte yansıtabiliriz. Örneğin, aboneliğiniz 31 Ocak’ta başladıysa, sonraki ödeme tarihiniz 28 Şubat olabilir ve ödeme bu tarihte yansıtılacaktır. Abonelik Planınız tarafınızdan iptal edilene veya bu Sözleşme gereğince Yazılım erişiminizi veya kullanımınızı sonlandırmamıza kadar devam edecektir.Ücretsiz Denemeler

    Hizmetleri sınırlı bir deneme süresi boyunca ödeme yapmadan kullanabilmenizi sağlayan ücretsiz deneme abonelikleri sunmaktayız. Ücretsiz deneme aboneliklerinden yalnızca yeni aboneler faydalanabilir. Ücretsiz aboneliğinizi denemeniz sona ermeden iptal etmediğiniz sürece, siz iptal edene kadar biz (veya üçüncü taraf ödeme işleyicimiz) aylık veya yıllık abonelik için tekrar eden bir esasta ya da ömür boyu abonelik için tek seferlik esasta uygun abonelik ücretini tarafınıza yansıtırız. İptal talimatları aşağıdaki “Abonelik İptali” bölümünde açıklanmıştır. Ücretsiz deneme döneminiz sona ermeden bir abonelik planı satın alırsanız ücretsiz deneme aboneliğinin kullanılmamış kısımlarından feragat etmiş sayılırsınız.

    Abonelik İptali

    Aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Bulunduğunuz yetki bölgesindeki ilgili yasalar gereğince istisnai bir durum olmadığı sürece, abonelik iptali zamanındaki ilgili abonelik dönemi için ödenmiş abonelik ücretinin hiçbir kısmı iade edilmez. İptal etmek için Yazılımın Hesap Ayarlarından otomatik yenilenmeyi devre dışı bırakabilirsiniz. Yazılımı bir Apple cihazında kullanıyorsanız cihazınızın Ayarları üzerinden de iptal edebilirsiniz. Ayarlara gidin, iTunes & App Store’a dokunun, Apple ID’nize dokunun, Apple ID’yi Görüntüle’ye dokunun, istenirse giriş yapın ve ardından Abonelikler altından Yönet’e dokunun. Android kullanıcısıysanız cihazınızdan Google Play Store’u açın, Menü’ye ve ardından Abonelikler’e dokunun. İptal etmek için aboneliğe ve ardından İptal Et’e dokunun.

    Yazılıma olan erişimi veya kullanımı yalnızca kendi takdirimize bağlı olmak kaydıyla istediğimiz zaman herhangi bir uyarı olmaksızın sonlandırabiliriz. Bölgenizde geçerli yasalar tarafından gerekli kılınmadığı sürece hiçbir ücret iade edilemez.

    Abonelik Ücreti Değişiklikleri

    Abonelik ücreti önceden bildirilmeksizin, istenildiği an değişikliğe tabi olabilir. Aylık veya yıllık aboneliğinizin fiyatını değiştirmemiz durumunda, yeni fiyat uygulanmadan önce aboneliğinizi iptal etme seçeneğine sahip olursunuz.

  13. UYGULAMA İÇİ SATIN ALIMLAR: ÜCRETLER VE ÖDEME.
    Yazılım içerisinde kullanıcılar “gerçek dünya” parası ile sınırlı, kişisel, devredilemez, alt lisanslanamaz, geri alınabilir lisans satın alarak (a) sanal nakit veya elmas da dahil ancak bunlarla kısıtlı olmamak üzere Şirket oyunlarında kullanılabilen “sanal para birimi”; (b) “sanal oyun içi ögeler” (“sanal para birimi”, “Sanal Ögeler” ile birlikte) ve (c) diğer ürün veya hizmetleri (“Ürün”) kullanabilir. Sanal Ögeleri yalnızca Yazılım aracılığıyla bizden veya yetkili ortaklardan satın alabilirsiniz.Şirket Sanal Ögeleri ve/veya Ürünleri istediği zaman haberli veya habersiz olarak düzenleyebilir, tanzim edebilir, kontrol edebilir, değiştirebilir veya kaldırabilir. Şirketin bu gibi haklarını kullanması durumunda size veya herhangi bir üçüncü tarafa karşı hiçbir yasal sorumluluğu olmayacaktır.Sanal Ögelerin ve Ürünlerin Yazılımda açıkça belirtildiği durumlar haricinde aktarılması yasaktır. Yazılımda açıkça belirtildiği durumlar haricinde, Sanal Ögeleri veya Ürünleri Şirket de dahil ancak onunla sınırlı olmamak kaydı ile herhangi bir kişiye veya tüzel kişiye, başka bir kullanıcıya veya bir üçüncü tarafa satamaz, devredemez veya başka şekillerde aktaramazsınız.YAZILIM ARACILIĞIYLA YAPILAN TÜM SANAL PARA BİRİMİ VE SANAL ÖGE SATIN ALIMLARI VE KULLANIMLARI YASALARIN GEREKTİRDİĞİ DURUMLAR HARİCİNDE NİHAİDİR VE İADE EDİLEMEZ.

    Şirket oyunlarında kullanım amacıyla Sanal Ögelerin tedariki, satın alımınızın Şirket tarafından onaylanmasının hemen ardından başlayan, Şirket tarafından sağlanan bir hizmettir.

    Sizden veya sizin adınıza kayıtlı Hesabı kullanan herhangi birinden kaynaklı her türlü ücreti ve geçerli vergiyi ödemeyi kabul edersiniz. Şirket, Yazılım aracılığıyla sunulan ürünlerin ve hizmetlerin fiyatlandırmasını istediği zaman revize edebilir. İHTİYARİ YA DA GAYRİ İHTİYARİ, BİR HESAP KAPANDIĞINDA ŞİRKETİN SİZE HİÇBİR GEREKÇEDEN DOLAYI İADE YAPMAK ZORUNDA OLMADIĞINI VE KULLANILMAYAN ÖGELER İÇİN PARA VEYA BAŞKA BİR TELAFİ ALMAYACAĞINIZI KABUL EDERSİNİZ.

  14. ÜÇÜNCÜ TARAF WEB SİTELERİ VE HİZMETLERİ.
    Yazılım, Şirketin sahip olmadığı veya kontrol etmediği üçüncü taraf web sitelerine veya hizmetlerine giden bağlantılar içerebilir. Üçüncü taraf web sitelerine veya hizmetlerine eriştiğinizde tüm risk size aittir. İşbu sözleşmede Yazılımı kullanımınız ile ilgili üçüncü taraf web sitelerinin veya hizmetlerinin ilgili politikalarını okuduğunuzu ve onlara tabi olduğunuzu ve bu Sözleşmedeki yükümlülüklerinize ek olarak üçüncü tarafın politikası gereğince hareket edeceğinizi beyan ve tekeffül edersiniz. Şirketin üçüncü taraf web sitelerinde ve hizmetlerinde bulunan içerik, doğruluk, gizlilik politikası veya uygulamaları ya da ifade edilen fikirleri üzerinde bir kontrolü ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Ek olarak Şirket hiçbir üçüncü taraf sitesindeki içeriği takip edemez, doğrulayamaz, sansürleyemez veya düzenleyemez.Yazılımı kullanarak, üçüncü taraf bir web sitesi veya hizmeti kullanımınızdan doğan her türlü yasal sorumluluktan Şirketi ibra ve tazmin edersiniz.
  15. SONLANDIRMA.
    Bu Sözleşme, Yazılımı kullandığınız süre boyunca tam olarak yürürlükte olacaktır. Yazılımı kullanımınızı, cihazınızdan kaldırarak istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz. Otomatik olarak yenilenen bir aboneliğiniz var ise aboneliğinizi iptal etmek için lütfen yukarıdaki “Aboneliğin İptali” bölümündeki talimatları takip edin. Şirket, haberli veya habersiz bir şekilde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin Yazılıma olan erişiminizi sonlandırabilir veya askıya alabilir. Bunun sonucunda Yazılımı kullanımınız ile ilişkili tüm veriler kaybolabilir ve yok olabilir. Bu hükümler altında ödenen hiçbir ücret, bölgenizdeki ilgili yasalarda aksi belirtilmediği sürece iade edilemez. İade talepleri doğrudan Uygulama Sağlayıcıya yapılmalıdır. Apple’ın şartları https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/us/terms.html adresinde bulunabilir; Google’ın şartları https://play.google.com/intl/en-us_us/about/play-terms/index.html adresinde bulunabilir.Hesabınızın sonlandırılması ile birlikte Yazılımı kullanma hakkınız da derhal sona erecektir. 4, 7, 10 ve 11. bölümler sonlandırma sonrasında da geçerlidir.
  16. DİĞER MADDELER.
    Taraflardan herhangi birinin burada sağlanan haklardan herhangi birini herhangi bir şekilde kullanmaması, yine burada bahsedilen diğer haklardan feragat edildiği anlamına gelmez. Bu gibi hak veya hükümlerden feragat yalnızca tam yetkili bir Jam City yetkilisinin imzaladığı bir yazılı belge ile mümkün olacaktır. İşbu Sözleşmede açıkça belirtilen durumlar haricinde, iki taraftan birinin bu Sözleşme dahilindeki yasal yollardan birini kullanması, bu Sözleşme belirtilen veya diğer yasal yollara halel getirmeksizin gerçekleştirilecektir. Bu Sözleşme dahilinde, Jam City tarafından sağlanan bu Sözleşmede yapılan değişiklikleri bildirenler de dahil her türlü bilgilendirme veya iletişim metni (i) e-posta ile veya (ii) Hizmetlere üzerinden gönderilecektir. E-posta ile yapılan bilgilendirmelerde teslimat tarihi, bilgilendirmenin yapıldığı tarih olarak kabul edilir. Bu sözleşmenin herhangi bir maddesi uygulanamaz veya geçersiz bulunursa ilgili madde, bu Sözleşmenin kalanının tamamen yürürlükte ve uygulanabilir olmasını sağlamak amacıyla olabilecek en asgari şekilde sınırlandırılacak ya da kaldırılacaktır. Bu Sözleşme şirketin önceden yazılı izni olmadan tarafınızca devredilemez, aktarılamaz veya Sözleşmenin alt lisans verilemez. Böyle bir izin olmaksızın bu Sözleşmeyi devretme veya aktarma girişimleriniz geçersiz olacaktır. Şirket, bu Sözleşme ile birlikte hak ve yükümlülüklerini izin olmaksızın aktarabilir veya devredebilir. Yukarıdaki maddeye bağlı olmak üzere bu sözleşme tarafların, haleflerinin ve izinli devredilenlerinin lehine işler ve onlara bağlıdır.Taraflar dahil edilen Gizlilik Politikası da dahil olmak üzere bu Sözleşmenin, tarafların bütün ve münhasır uzlaşma beyanı olduğunu, bu Sözleşmenin konusu olan hususlarda önceki tüm yazılı ve sözlü anlaşmaları, iletişimleri ve her türlü diğer uzlaşmayı hükümsüz ve geçersiz kıldığını ve burada aksi belirtilen durumlar dışında tüm değişikliklerin iki taraf tarafından da yazılı olarak imzalanması gerektiğini kabul eder.
  17. UYUŞMAZLIK ÇÖZÜMÜ VE TAHKİM ANLAŞMASI.
    Birbirimizden alabileceğimiz telafi yollarını kısıtladığı için lütfen bu bölümü dikkatlice okuyun. Bu 17. Bölüm yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet ediyor veya Şirket ile Amerika Birleşik Devletleri içerisinde ticari bir ilişkiniz var ise sizin için geçerlidir.

    1. Zorunlu Uyuşmazlık Tahkimi. İki taraf da bu Sözleşmeden, Sözleşmenin ihlalinden, sonlandırılmasından, uygulanmasından, yorumlanmasından veya geçerliliğinden ya da Yazılımın veya Kullanıcı Gönderilerinin kullanılmasından çıkabilecek uyuşmazlıkların, taleplerin veya ihtilafların (toplu olarak “Uyuşmazlıklar”) grup, üye veya konsolide dava ya da yargılamalarla değil; yalnızca bağlayıcı, bireysel tahkim aracılığıyla çözüleceğinde mutabıktır. Siz ve Şirket, bu Sözleşmenin yorumlanmasının ve uygulanmasının ABD Federal Tahkim Kanunu’na tabi olduğunu ve sizin ve Şirketin müşterek bir şekilde jüri yargılamasına veya grup davasına gitme hakkınızdan feragat ettiğinizi kabul edersiniz. Bu tahkim maddesi, Sözleşmenin sonlandırılmasından sonra da geçerlidir.
    2. İstisnalar ve Cayma. Yukarıdaki 17(a) bölümüne sınırlı istisnalar olarak: (i) Uygun olması durumunda bir Uyuşmazlığa asliye mahkemesinde çözüm arayabilirsiniz ve (ii) her iki taraf da fikri mülkiyet haklarının ihlal veya suistimal edilmesini önlemek (veya men etmek) amacıyla tedbir amaçlı veya başka adil yasal yollar için mahkemeye başvurma hakkını saklı tutar. Ek olarak, bu Sözleşmeyi ilk kabul ettiğiniz tarihten itibaren otuz (30) gün içinde e-posta ile yazılı beyanınızı legal@jamcity.com adresine yönlendirmeniz durumunda tahkimden tamamen cayma ve herhangi bir Uyuşmazlığı davaya taşıma hakkınız bulunmaktadır.
    3. Tahkim Gerçekleştirme ve Tahkim Kuralları. Tahkim, Uyuşmazlık Çözümü bölümünde düzenlendiği durumlar haricinde Amerikan Tahkim Birliği (“AAA”) tarafından, o tarihte yürürlükte olan Tüketici Tahkim Kuralları (“AAA Kuralları”) kapsamında yönetilecektir. AAA Kuralları AAA web sitesinde bulunmaktadır ve bu Sözleşmeye de referans ile dahil edilmiştir. Arabulucu, tahkim duruşmasının yürütüleceği eyalette emekli bir yargıç veya avukatlık lisansı bulunan bir avukat olacak ve AAA’nın tüketici uyuşmazlık arabulucuları listesinden taraflar tarafından seçilecektir. Taraflar Tahkim Talebinin iletilmesinden itibaren yedi (7) gün içerisinde bir arabulucu üzerinde anlaşamazsa AAA, AAA Kuralları gereğince arabulucuyu atayacaktır. Tahkim başlatmak isteyen tarafın AAA’ya yazılı bir Tahkim Talebi iletmesi ve ardından AAA Kurallarında belirtildiği şekilde diğer tarafa bilgi vermesi gerekmektedir.Her iki taraf da farklı bir konumda mutabık kalmadığı sürece tahkim duruşmaları yaşadığınız idari bölgede (veya semt) gerçekleştirilecektir. Taraflar, bu tahkim anlaşmasının yorumlanması, geçerliliği, uygulanması ve kapsamı konusunda arabulucunun münhasır yetkiye sahip olduğu konusunda mutabıktır.
    4. Tahkim Maliyetleri. Tüm dosya, yönetim ve arabulucu ücretleri AAA Kuralları gereğince yönetilecektir. Tahkimi siz başlatırsanız ödemeniz gereken tek ücret 200 $’lık iade edilemez dosya ücreti olacaktır. Tahkimde galip gelirsek tüm avukat ücretlerimizi ve masraflarımızı öder ve bunları sizden talep etmeyiz. Tahkimde siz galip gelirseniz ilgili yasalar kapsamında avukat ücreti ve masrafları tutarında bir mükafat hakkına sahip olursunuz.
    5. Grup Davası Feragati. SİZ VE ŞİRKET, BİRBİRİNİZE KARŞI TALEPLERİ YALNIZCA BİREYSEL KAPASİTEDE BULUNABİLECEĞİNİZİ, BİR GRUP VEYA TEMSİLCİ DAVASINDA DAVACI VEYA MAHKEME ÜYESİ OLARAK BULUNAMAYACAĞINIZI KABUL EDİYORSUNUZ. Ayrıca tarafların uyuşmazlığı tahkim yoluyla çözülemezse, arabulucu başka bir kişinin talebini sizinki ile birleştiremez ve başka türlü temsilci veya grup davasına başkanlık edemez. Bu maddenin uygulanamayacağı tespit edilirse o halde bu Uyuşmazlık Çözümü bölümünün tamamı geçersiz ve hükümsüz olacaktır.
    6. Tahkim Değişikliklerinin Etkisi. Şirket, bu Sözleşmeyi ilk kabul edişinizden sonra (veya bu Sözleşmede sonradan yapılan değişikliklerden sonra) bu Bölüm 17 “Uyuşmazlık Çözümü”ndeki şartlardan herhangi birini değiştirirse yukarıdaki “Son Güncelleme” tarihinde veya Şirketin değişikliği size e-posta ile bildirdiği tarih olan değişikliğin geçerli olduğu tarihten itibaren 30 gün içerisinde bize yazılı bir beyan göndererek (legal@jamcity.com adresine e-posta ile de dahil) bu değişiklikleri reddedebilirsiniz. Değişiklikleri reddederek, bu Sözleşmeyi ilk kabul ettiğiniz tarih (veya bu Sözleşmede sonrada yapılan değişiklikleri kabul ettiğiniz tarih) itibariyle siz ve Şirket arasındaki her türlü Uyuşmazlığı “Uyuşmazlık Çözümü” adlı bu 17. Bölümdeki şartlar gereğince tahkim edeceğinizi kabul edersiniz.
    7. Bölünebilirlik. Bu Sözleşmedeki Bölüm 17(e)’deki (“Grup Davası Feragati”) maddeler hariç olmak üzere, bir arabulucu veya yetkili bir mahkeme bu Sözleşmenin herhangi bir kısmının geçersiz veya uygulanamaz olduğuna karar verirse bu Sözleşmenin diğer kısımları geçerliliğini korumaya devam edecektir.
  18. GEÇERLİ KANUNLAR VE MAHKEME YERİ. Uyuşmazlıklar Federal Tahkim Kanunu, federal kanun yasası ve kanun hükümlerine bakmaksızın Kaliforniya Eyaleti kanunlarına tabi olacaktır. Bölüm 17 “Uyuşmazlık Çözümü”nde açıkça aksi belirtildiği durumlar haricinde, Los Angeles vilayetinde bulunan Kaliforniya eyaleti ve ABD federal mahkemelerinin, sizin ve Şirketin tahkim yapması gerekmeyen tüm Uyuşmazlıklar üzerinde münhasır yargı yetkisine sahip olacağını ve bu mahkemelerin mahkeme yerini kabul etmiş olursunuz.
  19. MÜCBİR SEBEPLER. Şirket, öngörülemeyen durumlar veya doğal afet, savaş, terör, isyan, ambargo, sivil veya askeri makamların eylemler, yangın, sel, kaza, saldırı veya ulaşım, yakıt, enerji, işçilik ya da malzeme kıtlığı gibi Şirketin kontrolünün ötesinde nedenlerden ötürü bu Sözleşmenin uygulanabilmesi de dahil ancak bununla kısıtlı olmamak üzere Şirketin makul kontrolünün ötesindeki sebeplerden doğan herhangi bir gecikmeden ya da başarısızlıktan sorumlu tutulamaz.
  20. TELİF HAKKI UYUŞMAZLIK POLİTİKASI.
    Şirket, Dijital Milenyum Telif Hakkı Kanunu veya DMCA doğrultusunda aşağıdaki genel telif hakkı ihlali politikasını benimsemiştir (www.lcweb.loc.gov/copyright/legislation/dmca.pdf adresinde bulunabilir). Şirketin İhlal İddiası Tebliği için Belirlenmiş Temsilcisinin (“Belirlenmiş Temsilci”) adresi bu Bölümün sonunda verilmiştir. (1) Şirketin iyi niyetiyle reklam verenlerden, iştiraklerden, içerik sağlayıcılardan, üyelerden veya kullanıcılarımızdan herhangi biri tarafından yasa dışı bir şekilde kopyalanmış ve dağıtılmış olduğuna inandığı telifli eserleri kaldırmak veya erişime kapatmak ve (2) tekrar eden kabahatlilerden hizmeti kaldırmak ve hizmete son vermek Şirket politikasıdır.

    1. Telif Hakkı İhlallerini Bildirme Prosedürü:
      Yazılım içerisinde veya aracılığıyla erişilebilen malzeme veya içeriğin bir telif hakkını ihlal ettiğine inanıyorsanız lütfen aşağıda belirtilen Belirlenmiş Temsilciye aşağıdaki bilgilerle birlikte telif hakkı ihlalini bildiren bir tebliğ gönderin:

      1. İhlal edildiği iddia edilen telif hakkının sahibi adına eylemde bulunma yetkisine sahip kişinin fiziksel veya elektronik bir imzası;
      2. İhlal edilen eserlerin veya malzemelerin tanımı;
      3. Telif hakkı sahibinin kaldırılmasını istediği ihlal eden materyalin konumu ile ilgili bilgi de dahil olmak üzere ihlal edildiği iddia edilen materyalin Şirketin onu bulup varlığını doğrulayabilmesi için yeterli ayrıntı ile birlikte tanımı;
      4. Adres, telefon numarası ve mevcut ise e-posta adresi de dahil bildiren kişinin iletişim bilgileri;
      5. Bildiren kişinin 3. maddede tanımlanan materyalin telif hakkı sahibi, temsilcisi veya yasalar tarafından yetkilendirilmemiş olduğuna samimi olarak inandığını belirten beyanı ve
      6. Sağlanan bilgilerin doğru ve bildiren tarafın şikayet için telif hakkı sahibi tarafından yetkilendirilmiş olduğuna dair yeminli ifade.
    2. Belirlenmiş Temsilci Tarafından Hüsnüniyetli Bir İhlal Bildirimi Alındıktan Sonra:
      Şirketin politikası şu şekildedir:

      1. İhlal eden materyali kaldırmak veya erişime kapatmak;
      2. İçerik sağlayıcı, üye veya kullanıcıya materyali veya erişimini kaldırdığını bildirmek ve
      3. Tekrar eden ihlalcilerin materyallerini sistemden kaldırmak ve Şirketin bu gibi içerik sağlayıcıların, üyelerin veya kullanıcıların Yazılıma erişimini kısıtlamak.
    3. Belirlenmiş Temsilciye Karşı Bildiri Sağlama Prosedürü:
      İçerik sağlayıcı, üye veya kullanıcı kaldırılan (veya erişime kapatılan) materyalin ihlal edici olmadığına inanıyorsa veya içerik sağlayıcı, üye veya kullanıcı, telif hakkı sahibi, telif hakkı sahibinin temsilcisinin veya yasaların verdiği yetki çerçevesinde bu materyali paylaşma hakkına sahip olduğuna inanıyorsa içerik sağlayıcı, üye veya kullanıcı aşağıda belirtilmiş Belirlenmiş Temsilciye aşağıdaki bilgileri içeren bir karşı bildiri göndermelidir:

      1. İçerik sağlayıcının, üyenin veya kullanıcının fiziksel ya da elektronik imzası;
      2. Kaldırılan veya erişime kapatılan materyalin tanımı ve kaldırılmadan ya da erişime kapatılmadan önce göründüğü konumu;
      3. İçerik sağlayıcının, üyenin veya kullanıcının, materyalin bir hata veya materyalin yanlış tanımlanması sonucu kaldırıldığına veya erişime kapatıldığına samimi olarak inandığını belirten beyan ve
      4. İçerik sağlayıcının, üyenin veya kullanıcının adı, adresi, telefon numarası ve mevcut ise e-posta adresi ve bu kişinin ya da tüzel kişinin, içerik sağlayıcının, üyenin veya kullanıcının bulunduğu yargı bölgesindeki Federal Mahkemenin yargı yetkisine razı olduğunu ya da içerik sağlayıcının, üyenin veya kullanıcının adresi Amerika Birleşik Devletleri dışındaysa Şirketin bulunduğu herhangi bir yargı bölgesi ve bu kişi veya tüzel kişinin iddia edilen ihlalin bildirimini sağlayan kişinin dava tebliğini kabul edeceğini bildiren beyan.Belirlenmiş Temsilci tarafından bir karşı bildiri alınması durumunda Şirket 10 iş günü içerisinde karşı bildirinin bir kopyasını asıl şikayetçi tarafa göndererek o kişiye Şirketin kaldırılan materyali yeniden yerleştirebileceğin veya erişime açabileceğini bildirir. Telif hakkı sahibi içerik sağlayıcıya, üyeye veya kullanıcıya karşı mahkeme kararı çıkartmak amacı ile dava açmadığı sürece, Şirketin kendi takdirinde olma kaydıyla karşı bildirimin alınmasından itibaren 10 ila 14 iş günü veya daha fazla bir süre sonra kaldırılan materyal yerine koyulabilir veya erişime tekrar açılabilir.Lütfen Şirketin İhlal İddiası Tebliği için Belirlenmiş Temsilcisine aşağıdaki adresten ulaşın:JAM CITY, Inc.
        Legal Dept.
        3562 Eastham Drive
        Culver City, CA 90232
        legal@jamcity.com
  21. UYGULAMALAR İÇİN HAKLAR VE ŞARTLAR.
    1. Uygulamaya Uygulama Mağazası Üzerinden Erişmek.
      Aşağıdaki şartlar, Uygulamanın şu anda veya gelecekte mevcut olabileceği her türlü uygulama mağazasından veya dağıtım platformundan (Apple App Store veya Google Play gibi) erişilen veya indirilen her türlü Uygulama için geçerlidir. (her biri “Uygulama Sağlayıcısı” olarak anılır). Şu şartları kabul etmiş olursunuz:

      1. Bu Sözleşme siz ve Uygulama Sağlayıcısı değil, siz ve Jam City arasında yapılmaktadır ve Jam City (Uygulama Sağlayıcısı değil) Uygulamadan tek başına sorumludur.
      2. Uygulama Sağlayıcısının Uygulama ile ilgili herhangi bir bakım veya destek hizmeti sağlama zorunluluğu yoktur.
      3. Uygulamanın herhangi bir uygun teminata riayet edememesi durumunda Uygulama Sağlayıcıyı konu hakkında bilgilendirebilirsiniz. Uygulama sağlayıcı Uygulamanın satın alım ücretini iade edecektir (uygunsa). Yasaların izin verdiği çerçevede, Uygulama Sağlayıcısının Uygulama ile ilgili başka herhangi bir teminat yükümlülüğü yoktur. Herhangi bir teminata riayet edilememesi ile ilgili diğer her türlü talep, kayıp, yasal sorumluluk, hasar, maliyet veya masraf yalnızca Jam City’nin sorumluluğunda olacaktır.
      4. Uygulama Sağlayıcı, sizin veya herhangi bir üçüncü tarafın Uygulama ya da uygulamayı elinizde bulundurmanız ya da kullanımınız ile ilgili herhangi bir hak talebinde şu durumlar dahil ancak bunlarla kısıtlı olmamak kaydıyla sorumlu değildir: (i) Ürünün yasal yükümlülük talepleri; (ii) Uygulamanın ilgili yasa veya düzenleyici gereksinime riayet edememesi ile ilgili her türlü talep ve (iii) tüketicinin korunması, gizlilik veya benzer kanunlardan doğan talepler.
      5. Herhangi bir üçüncü tarafın, Uygulamanın ya da Uygulamayı elinizde bulundurmanızın veya kullanmanızın üçüncü tarafın fikri mülkiyet haklarını ihlal ettiğini bildirmesi durumunda, bu fikri mülkiyet ihlali talebinin incelenmesi, savunması, kararlaştırılması ve sonlandırılması konusunda bu Sözleşmenin kapsamı dahilinde tek sorumlu Jam City olacaktır.
      6. Uygulama Sağlayıcı ve iştirakleri, Uygulama lisansınızla ilişkili olarak bu Sözleşmenin üçüncü taraf lehtarlarıdır ve bu Sözleşmeyi kabul edişinizin ardından Uygulama Sağlayıcı üçüncü taraf lehtar olarak Uygulama lisansınızla ilişkili olarak size karşı bu Sözleşmeyi icra etme hakkına sahip (ve bu hakkı kabul etmiş) olacaktır.
      7. (i) ABD Hükümeti yaptırımlarına tabi veya ABD Hükümeti tarafından terör destekçisi olarak belirlenmiş bir ülkede yaşamadığınızı ve (ii) ABD Hükümetinin herhangi bir tahditli ve yasak şahıslar listesinde bulunmadığınızı beyan ve tekeffül edersiniz.
      8. Ayrıca Uygulamayı kullanırken ilgili tüm üçüncü taraf hizmet koşullarına uyum sağlamanız gerekmektedir.
  22. İLETİŞİM. Yazılım ile ilgili herhangi bir sorunuz, şikayetiniz veya talebiniz var ise Jam City, Inc., 3562 Eastham Drive, Culver City, CA 90232 veya support@jamcity.com adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.